Annons
 

Moderedaktionens bästa höstköp

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 
modered

Vad satsar Baaams moderedaktion på i höst?

På hösten finns det alltid väldigt mycket fint ute i butikerna och det kan vara svårt att veta vad man ska välja. Här delar Baaams moderedaktion med sig av vad de satsar på i höst.

hulda

Hulda Andersson, modechef:
– Jag är sugen på det mesta i klädväg i färgen vinrött/oxblodsfärgat och jag gillar “midikjolen” så den här kjolen från Asos, för 1 000 kr, blir mitt nästa höstköp. Gillar att den är av mocka/skinn. Jag skulle matcha med polotröja och en kort liten skräddad jacka över och stövlar. Sedan skulle ju det inte vara helt fel med D&G’s “Dory-bag” i samma nyans också som pricken över i:et till looken.

Annons

josefin

Josefin Andersson, stylist:
– Jag har legat lågt med inköpen inför min New York-resa, men jag köpte faktiskt de här herrskorna på Zara för 799 kr. Jag blev förälskad i dem så fort jag såg dem. Blir glad bara jag tittar på dem och får pirr i magen. Jag tror absolut att de kommer att få min höst att bli så mycket snyggare! De funkar både till jeans och kjol, snyggt att matcha med vit stickad tröja eller skjorta.

csilla

Csilla Vincefi Nee, stylist:
1. Kepsen:
– Jag kan inte bara välja en sak. I höst satsar jag på en keps. Det ska förstås vara en wholecap utan några som helst loggor eller krusiduller. Den ska vara enfärgad och i canvas eller skinn. Denna införskaffade jag på Punktshop i Stockholm för 69 kr.

2. Byxorna:
– Och höstens viktigaste stomme i min garderob är de vaxade canvasbyxorna. Snygg femficksmodell i en lite säckigt utförande som gör att den kan användas till både slinkiga blusar och grovstickade tröjor. Dessa älsklingar köpte jag på Zara för 545 kr.

melody

Melody Pourreza, modeassistent:
– Jag vill köpa en supermysig/snygg/stor/lång stickad tröja som jag kan bära med strumpbyxor och halvhöga skor. Snyggt och enkelt till vardags och så slipper man frysa plus att man känner sig så mysig! Som den här från Topshop för 540 kr,  jag vill ha den nu!!!.

Av: Emilie Cederquist