The Hills MTV: Så ser stjärnorna ut i dag

The Hills – så ser stjärnorna ut i dag och det gör de nu

Realityserien The Hills var the talk of the town under det tidiga 00-talet. Men vad har casten egentligen gjort sedan sist – och vilka förväntas dyka upp i rebooten? Baaam reder ut.

”Staring at the blank page before you…”. Den gamla Natasha Bedingfield-dängan får mig fortfarande att se Los Angeles skyline framför mig och höra Lauren skrika ”You know what you did!” medan tårar rinner teatraliskt vackert nedför hennes ansikte. För oss som var tonåringar under det tidiga 00-talet var MTV:s realityserie The Hills det vi pratade om på skolgården, sträcksåg på filmkvällar med tjejgänget och i timmar diskuterade hur äkta händelserna egentligen var.

Serien sändes mellan 2006 och 2010 och var en spinoff på Laguna Beach men nu med Lauren Conrad i huvudrollen. I serien fick vi följa hennes kamp för att göra sig ett namn i modevärlden samtidigt som hennes liv med vänner, fester och dejter i Hollywood var det vi själva brydde oss mest om.

Om du missade hajpen då får du dock en ny chans snart. The Hills: New Beginnings har premiär den 24 juni och nyligen släpptes den första trailern. I den syns Audrina Patridge och superhunken/megadouchen Justin ”Bobby” Brescia återförenas (say what!) och seriens nya huvudroll Mischa Barton presenteras. Tyvärr kommer inte Lauren att dyka upp den här gången men du kommer nog att känna igen flera ansikten från The Hills. De som bekräftat att de kommer tillbaka är Heidi och Spencer Pratt, Whitney Port, Audrina Patridge, Brody Jenner, Stephanie Pratt, Frankie Delgado, Justin ”Bobby” Brescia och Lauren Conrads ex-pojkvän Jason Wahler.

Men frågan är, vad har alla de hållit på med sedan vi såg dem sist? Baaam har kikat in i arkiven och dragit fram sanningen. Är du redo?


Lauren Conrad

Lauren Conrad hade huvudrollen i The Hills där vi fick följa henne från flytten till Los Angeles tills dess att hon lämnade serien i säsong 5. Sedan dess har hon kommit att bli en framgångsrik entreprenör. Utöver det har hon skrivit en framgångsrik serie ungdomsböcker, skapat tre egna klädkollektioner och sajten The Beauty Department. Hon gifte sig med William Tell 2014 och paret har ett barn tillsammans.

Audrina Patridge

I Los Angeles blev Audrina Patridge snart vän med Lauren och Heidi och vi fick följa henne på jobbet i musikindustrin. Hon fick efter The Hills en egen realityserie kort och gott kallad Audrina och har också varit programledare för ett reseprogram samt släppt en badklädeskollektion. 2016 fick hon sitt första barn med BMX-cyklisten Corey Bohan och de gifte sig senare samma år.

Heidi och Spencer Pratt

I början av The Hills var Heidi Montag till en början Laurens bästa kompis som också flyttade till Los Angeles för att plugga mode. Men snart gick det utför för de forna vännerna i och med att Heidi blev tillsammans med den kontroversielle Spencer Pratt. Sedan dess har paret dock hängt ihop och även fått ett barn tillsammans. Heidi har försökt sig på en musikkarriär och släppte 2010 albumet Superficial. Det gick dock inte vägen och paret har haft det svårt ekonomiskt och försökt hanka sig fram genom olika andra realityprogram. I dag ägnar Spencer det mesta av sin tid på att mata kolibris och mima till Taylor Swift-videos. Fråga oss inte.

Whitney Port

Whitney Port blev vän med Lauren när hon gjorde praktik på Teen Vogue tillsammans med henne. Efter The Hills flyttade hon till New York och fick en egen realityserie, The City. 2011 släppte hon en bok med ”livsråd” och 2015 gifte hon sig med X Factor-producenten Tim Rosenman som hon i dag har ett barn tillsammans med.

Kristin Cavallari

Kristin Cavallari dök först upp i rutan som huvudpersonen i föregångaren Laguna Beach men gjorde nyentré i The Hills när Lauren lämnade serien. Hon har därefter haft en del småroller i diverse filmer och tv-serier och tävlade 2011 i den amerikanska versionen av Let’s Dance. Hon har också skapat en egen skokollektion tillsammans med Chinese Laundry och har tre barn med sin man Jay Cutler.

Brody Jenner

Brody Jenner dök upp i serien som Spencers bästa vän och dejtade under olika perioder både Lauren Conrad och Kristin Cavallari. Han har efter det synts regelbundet i Keeping Up With The Kardashians, eftersom han är bror till Kendall och Kylie. 2015 fick han sin egen serie, Sex with Brody, en serie som handlar om att han filmar när han poddar och pratar om sex med kändisar. Han är gift med Kaitlynn Carter.

Justin ”Bobby” Brescia


The Hills egen bad boy Justin ”Bobby” Brescia kom och gick i serien, han vägrade ta av sig mössan, åkte MC och var ett svin i största allmänhet. Under seriens gång dejtade han Audrina. I dag har han ett tvåmannaband vid namn Bobby Rock och driver flera hårsalonger i USA. Han har även lanserat en egen serie med hårvårdsprodukter med namnet Brush Your Hair.

Lo Bosworth

Lo Bosworth var vän med både Lauren och Kristin sedan Laguna Beach-tiden. I dag bor hon i New York och driver livsstilsbloggen thelodown.com. Hon grundade start up-företaget Revelry House, som levererade lyxiga festpaket hem till folk, men företaget lades ned 2014. Sedan dess har hon släppt en egen bok, startat en Youtube-kanal och gått en kockutbildning.

Stephanie Pratt

Stephanie Pratt var Spencers struliga lillasyster och var under seriens gång ofta i bråk med både Spencer och Heidi. Efter serien har hon varit med i brittiska dokusåpor som Celebrity Big Brother UK och Made in Chelsea. 2006 jobbade hon som produktionsassistent på tv-serien Lost och har ett flertal gånger hamnat i klammeri med rättvisan.

Mischa Barton

Du minns säkert Mischa Barton från megasuccén The O.C., men vad du kanske inte visste var att hon ofta hängde med The Hills-gänget under tiden det begav sig men syntes då inte i serien. Efter The O.C. har hon mest spelat i mindre filmer men tyvärr synts i tidningar världen över för sitt lite svåra leverne. Hon verkar dock må bättre i dag och har dykt upp i allt fler filmer – och ska alltså nu ha huvudrollen i nya The Hills.

Läs mer:

Tio år sedan The O.C. – det gör skådisarna (och så ser de ut i dag)

Internet fyller 30 år – minns du dessa tio nostalgisajter?

20 hitlåtar som (sjukt nog) fyller 20 år 2019

Foto: TT