Bästisarna vi glömt från tv-serierna vi älskade.

10 bästisar vi glömt från tv-serierna vi älskade

Phoebe och Joey i Vänner, Jen och Joey i Dawson's Creek. Här är tio bästispar vi glömt från tv-serierna vi älskade!

Tv-serier bjuder ofta på relationsdrama och intriger, men också en hel del fina vänrelationer.

Här är tio bästisar vi glömt från tv-serierna vi älskade!

Lily och Barney från How I Met Your Mother

Om du har följt How I Met Your Mother vet du att Lily och Barney alltid har stöttat varandra. Barney besökte till exempel Lily i San Francisco för att övertala henne om att ta tillbaka Marshall, och Lily följde även med när Barney skulle kolla upp sitt hjärta. En underskattad och fin duo!

Phoebe och Joey i Vänner

Tittar man på serien Vänner är det svårt att undgå Monica och Rachels nära vänrelation, eller Joey och Chandlers. Men en av de mer underskattade vänrelationerna i serien är faktiskt den mellan Phoebe och Joey. De förstår förmodligen varandra bäst av alla vännerna i hela serien och ställer alltid upp för varandra.

April och Leslie från Parks and Recreation

När det kommer till Parks and Recreation kanske de flesta kommer ihåg April och Rons far- och dotterrelation, men vänskapen mellan April och Leslie är minst lika härlig. Leslie försöker till exempel alltid hjälpa April och vill alltid hennes bästa.

Dan och Jamie från One Tree Hill

En av de finare vänrelationerna i 90-talsklassikern One Tree Hill var den mellan lilla Jamie och hans farfar Dan. Jamie såg alltid Dans goda sidor och Dan brydde sig i sin tur väldigt mycket om den lilla pojken. Dan var alltid väldigt ärlig när han pratade med Jamie och de hade många fina stunder ihop i serien.

Cristina och Alex från Grey’s Anatomy

De flesta minns nog Cristina och Merediths fina och nära vänrelation i Grey’s Anatomy, men många glömmer bort den mellan Cristina och Alex. Visst, de hade en stundtals hård jargong men stöttade alltid, alltid varandra i slutändan.

The Hound och Arya från Game of Thrones

Ännu en otippad och fin vänrelation kan man hitta i Game of Thrones – närmare bestämt den mellan The Hound och Arya. Arya lär sin vän mycket, bland annat om hur det är att bry sig om någon på riktigt.

Mercedes och Quinn från Glee

Om du följde serien Glee kommer du kanske ihåg Mercedes och Quinns fina vänskap. Mercedes lät till exempel Quinn flytta in hos henne efter det att Quinns föräldrar hade sparkat ut henne då hon blev gravid. Quinn bad också Mercedes att vara med henne när hon skulle föda. Definitivt bff goals!

Haley och Lucas från One Tree Hill

Ännu ett otippat och fint kompispar från One Tree Hill är den mellan Haley och Lucas. De kunde lita på varandra oavsett och de pushade också alltid varandra till att ständigt utvecklas.

Donna och Jackie från That ’70s Show

Relationen mellan Donna och Jackie i That ’70s Show kändes något påtvingad till en början – som att de mer eller mindre tvingades till att umgås med varandra. Men ju längre serien gick desto mer började de gilla varandra och till slut blev de allra bästa vänner. 

 Jen och Joey från Dawson’s Creek

Joey och Jen i Dawson’s Creek kanske är en av de mest otippade bästa vännerna med tanke på hur mycket Joey hatade Jen i början av serien. De var ytligt bekanta i ett par år men bodde senare i Boston tillsammans, och till slut är Joey hemma hos Jen och hennes farmor på middag konstant. De blev bästa vänner men ingen av dem insåg det förrän Jen var döende.

Foto: TT

LÄS MER:

Alla nya serier och filmer på Netflix i september 2020

Skådespelare som slagit igenom i tv-serier från 90-talet

9 realityserier du glömt att du älskade – och borde se om

Mer nöjesinnehåll från oss på Baaam: