The Biebers och Demi Lovato och Max Ehrich

11 kändispar som förlovat och gift sig snabbt

Ibland vet man direkt när det är rätt. Här är 11 kända par som förlovade sig efter bara några månader, eller till och med veckor – och gifte sig kort efter. Fast för några blev det fel ändå.

I kändisvärlden snurrar hjulen ofta fort, och ibland hinner man knappt med i kärlekssvängarna. För visst är det så att en del kändisar har en tendens att gå både snabbt och dramatiskt fram i både sina romanser och separationer? Åtminstone kan det verka så när man läser eller hör talas om det.

Här är elva par som känt att de hittat den rätta VÄLDIGT snabbt. Några hade rätt, för andra blev det inte riktigt som de tänkt sig. För en del gick det så fort att bröllopet höll ännu kortare. Här kan du läsa mer om Britney, Kim K och några andra av Hollywoods kortaste kändisäktenskap.

11 kändisar som förlovat sig och gift sig tidigt

Demi Lovato och Max Ehrich

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

Så lång tid tog det: Fyra månader.

Demi Lovato har varit öppen med att hon har haft det tufft de senaste åren, men nu verkar hon ha hittat rätt på flera plan i livet. Demi och skådisen Max träffades i våras och beslutade sig fort för varandra. I juli förlovade paret sig. Vi håller tummarna för att Demi får fortsätta vara lycklig.

Brooklyn Beckham och Nicola Peltz

Så lång tid tog det: Sju månader.

Förhållandet mellan David och Victoria Beckhams son och den amerikanska skådisen blev offentligt i januari 2020. Sju månader senare var de förlovade. Exakt när de gifter sig är ännu oklart.

Justin Bieber och Hailey Bieber

Så lång tid tog det: Två månader.

I juli 2018 gick paret ut med nyheten att de förlovat sig, och i september samma år bytte de ringar för första gången. Året efter gifte de sig igen och kärlekslyckan verkar hålla i sig för The Biebers.

Pete Davidson och Ariana Grande

Så lång tid tog det: Några veckor.

Sångerskan och Saturday Night Live-stjärnan började dejta i maj 2018, och bara några veckor senare förlovade de sig. Tyvärr sprack förhållandet fyra månader senare.

Amy Schumer och Chris Fischer

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

Så lång tid tog det: Tre månader.

Komikern och kocken sågs tillsammans för första gången i november 2017, och i februari 2018 gifte de sig. Kärleken verkar frodas och 2019 föddes sonen Gene.

Cameron Diaz och Benji Madden

Så lång tid tog det: Sju månader.

Sju månader är inte extremkort, men å andra sidan hann musikern och skådespelerskan sedan bara vara förlovade i sjutton dagar innan de gifte sig 2015. I år blev de föräldrar till en liten dotter.

Elsa Pataky och Chris Hemsworth

Så lång tid tog det: Tre månader.

Trots att paret gifte sig bara tre månader efter att de träffats, är de båda skådisarna nu, tio år senare, ett av Hollywoods mest stabila par.

Tom Cruise och Katie Holmes

Så lång tid tog det: Två månader.

Tom hade varit gift två gånger förr, med Mimi Rogers och Nicole Kidman. Men det hindrade honom inte från att fria till Katie Holmes efter bara två månader – han var så kär att han hoppade upp och ner i soffan hos Oprah Winfrey. I samma veva blev dottern Suri till, och paret gifte sig sedan i november 2006, 1,5 år efter att de träffats. 2012 skilde de sig.

Mila Kunis och Ashton Kutcher

Så lång tid tog det: Fyra månader.

Mila Kunis och Ashton Kutcher kände varandra väl efter alla år med That 70’s Show, så att det kändes rätt så pass fort är inte jättekonstigt. Bara fyra månader efter att skilsmässan från Demi Moore gått igenom förlovade Ashton sig med Mila istället. Paret har nu två barn.

Katy Perry och Russell Brand

Så lång tid tog det: Tre månader.

Artisten och komikern förlovade sig bara tre månader efter att de träffats 2009, och gifte sig året därpå. Två år senare var förhållandet över.

George Clooney och Amal Alamuddin

Så lång tid tog det: Sex månader.

Det är inte bara bland unga par som det går fort med känslorna. George Clooney, 58 och människorättsadvokaten Amal Alamuddin, 42, träffades hösten 2013, förlovade sig följande vår och gifte sig sedan i augusti. Några år senare blev den ”eviga ungkarlen” även pappa till ett tvillingpar.

Foto: TT/Instagram

Källa: Elle

LÄS MER:

12 kändispar med rekordkorta äktenskap

Kändisarna som gift sig i Las Vegas

Så mycket kostade kändisarnas dyraste bröllop