Joe Goldberg-You

11 roliga memes från You som kommer få dig att skratta

Tv-serien ”You” är en memesuccé. Penn Badgleys roll som glad bokmal goes kallblodig mördare har välsignat internet med skrattvänlig material. Här är 11 av de roligaste memesen från serien.

Nutidens bevis på att en film eller tv-serie slagit igenom är att den resulterar i memes. Och det kan man minst sagt säga att Netflix-serien You har gjort. Internet verkar särskilt ha hängt upp sig på det faktum att huvudkaraktären Joes stalkeroutfit i princip endast består av att han adderar en keps till sina vanliga kläder. Något annat som resulterat i skrattvänligt material är den ständiga berättarrösten som läser upp hans tankar, hela serien igenom. Många driver också om den ljudisolerade glasburen som han lyckats frakta mellan två städer. Här är de 10 roligaste reaktionerna och memesen från You!

OBS! För att ingen ska bli ledsen nu så kommer här en spoilervarning!

Som sagt, instant osynlig så fort kepan åker på…

Kallblodig mördare möter annan kallblodig mördare och tar en fika.

Joe pratar om moral typ hela tiden i säsong två. Han verkar vilja förändras. Grejen är bara att det känns svårt att rättfärdiga att mala ner en snubbe i en köttkvarn, oavsett. Men så tänker inte Joe.

Uttrycket den som vet, den vet, har aldrig passat så bra.

Kallblodig mördare gör annan kallblodig mördare gravid. Hej avkomma.

Man får ändå ge Netflix cred för att de lyckats få en att ”gilla” Joe, trots att hans fritidsintressen (efter böcker) är 1. stalking och 2. mord.

You säsong 3 eller Kanye Wests konsert? Ingen vet.

https://twitter.com/LinziWegner/status/1211301581871816705?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1211301581871816705&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.popbuzz.com%2Ftv-film%2Fnetflix-you%2Fseason-2-memes-reactions-jokes%2F

Han är inte bara en mästare på att stalka personer. Han kan uppenbarligen packa och förvara bättre än självaste Marie Kondo.

Love och Joe har tagit uttrycket toxic relationship till nästa nivå.

Once a stalker, always a stalker…

Till alla fellow-beautynördar där ute. Joe ser er!

LÄS MER:

Penn Badgley avslöjar: Det visste du inte om ”You”

Netflix bekräftar! Succéserien You får en tredje säsong

Älskade du You? Här är fem andra serier du kommer gilla