Sandra Bullock och Ryan Gosling

13 överraskande kändispar du inte visste har varit ihop

Här listar vi 13 kändisromanser som vi inte hade en aning om, eller hade glömt bort för länge sedan. Och vi tror att du kommer bli lika förvånad som vi blev!

I Hollywood är kraven höga och kärleksklimatet ofta tufft. Så att kändisarnas kärlekshistorier avlöst varandra är inte så konstigt, och det kan vara svårt att ha koll på alla. Men hur många av de här paren hade du en aning om?

1. Tom Cruise och Cher

Det otippade paret träffades 1985 på Madonnas och Sean Penns bröllop och inledde en fling. Cher var 39 och Cruise 23 och Cher menar fortfarande att Cruise är en av hennes fem bästa älskare.

2. Bradley Cooper och Renee Zellweger

Stjärnorna träffades under inspelningen av filmen Case 39. Filmen gick sådär, men kärleken sprakade, åtminstone mellan 2009 och 2011.

3. Julia Roberts och Matthew Perry

Paret som dejtade en kort period träffades när Julia Roberts gästspelade i Vänner. Hon spelade Susie, tjejen som lurar Chandler att ta på sig hennes trosor på en toalett och sedan drar därifrån med hans kläder som hämnd för en incident i tonåren.

4. Jennifer Garner och Scott Foley

Scott Foley var Scott Speedmans motståndare Noel om Felicitys gunst i den populära nittiotalsserien. Och medan ”Ben” (som alltid viskade?) var den som till slut vann kampen om Felicitys (Keri Russell) hjärta både framför och bakom kameran mötte Scott Foley istället kärleken i Jennifer Garner som spelade hans flickvän i första säsongen. Paret gifte sig 2000, men skildes 2003.

5. Ryan Reynolds och Alanis Morisette

Det kanadensiska superparet träffades på Drew Barrymores födelsedagsfest 2002. De förlovade sig 2004, men 2006 tog kärleken slut och Ryan Reynolds blev ihop med först Scarlett Johansson och sedan Blake Lively som han nu har tre barn ihop med.

6. Justin Timberlake och Jenna Dewan

Efter att Justin och Britney Spears gjort slut 2002 var Jenna Dewan bakgrundsdansare åt Justin och de hängde och dejtade under ett tag innan han sedan blev ihop med Cameron Diaz.

7. Sofia Coppola och Quentin Tarantino

Stjärnregissörerna var ett par i två år i mitten av 00-talet, men skildes åt som vänner.

8. Brad Pitt och Christina Applegate

Våra värsta år-stjärnan var hetaste stoff 1989 och dumpade den då okände Brad Pitt för en annan kille mitt under festen på MTV Music Awards!

9. Cameron Diaz och Jared Leto

Jared Leto var nittiotalets hetaste byte (och för den delen Cameron Diaz också) men 1999 hittade de varandra och var ett par fram till 2005.

10. Jennifer Aniston och Tate Donovan

I Vänner dejtar Rachel en av sina personal shopper-klienter Josh, som spelas av Tate Donovan. Faktum är att de två faktiskt varit ett par i verkligheten, men bröt upp just när de scenerna spelades in.

11. Taylor Swift och Taylor Lautner

Stjärnorna från Valentines Day dejtade i några månader 2009. Han ryktas ha varit inspirationen till låten Back for December som Swift sagt handlar ”om en person som var fantastisk mot mig och en perfekt partner, men som jag var väldigt oaktsam med.”

12. John Mayer och Jessica Simpson

Paret dejtade under ett år 2006, och i en mycket kontroversiell intervju i Playboy sade Mayer ”Hon är som crack för mig. Sexuellt var det galet.”

13. Ryan Gosling och Sandra Bullock

För alla Dagboken – jag sökte dig och fann mitt hjärta-fans är det svårt att ta till sig Ryan Goslings kärleksrelationer utöver Rachel McAdams. Men mellan 2002 och 2003 var han faktiskt ihop med Sandra Bullock (som han, precis som med Eva Mendes och Rachel McAdams, träffade under en filminspelning. Sandra Bullock träffade han under inspelningen av Murder by Numbers.) Sandra Bullock var då 38 och en etablerad stjärna medan Ryan var 22 och ännu okänd.

Källa: Vogue

Bildkälla: TT

Läs mer: 

Hollywood-kändisar du inte visste har barn ihop

Svenska kändisar du inte visste har barn ihop

Kändisbarnen som växt upp – så ser de ut i dag