16 kändisar som har varit bästa vänner sedan de var barn

16 kändisar som har varit bästa vänner sedan de var barn

Gwyneth Paltrow och Maya Rudolph, Bella Hadid och Kendall Jenner. Här är kändisarna som lärde känna varandra när de var små – och som är bästa vänner än i dag.

Barndomsvänner kan hänga kvar hela livet om en har tur – även när personerna ifråga blir kända över hela världen. De här kändisarna träffades som små och har förblivit bästa vänner sedan dess.

Gwyneth Paltrow och Maya Rudolph

Maya Rudolph och Gwyneth Paltrow när de medverkade i Saturday Night Live år 2001.

Maya Rudolph och Gwyneth Paltrow när de medverkade i Saturday Night Live år 2001.

Skådespelerskan och entreprenören Gwyneth Paltrow har varit kompis med skådespelerskan och Saturday Night Live-stjärnan Maya Rudolph sedan de var sju år gamla. Duon ska ha träffat varandra genom sina pappor som även de är barndomsvänner.

Kim Kardashian West och Nichole Richie

2014 lade Kim Kardashian West upp följande bild på henne och Nicole Richie som tonåringar.

#ThrowbackThursday @nicolerichie och jag var såå coola som 13-åringar”.

Kardashian West har även avslöjat att hon och Richie snattade läppstift från en butik när de var små.

Nicole Kidman och Naomi Watts

Nicole Kidman och Naomi Watts lärde känna varandra i gymnasiet.

Nicole Kidman och Naomi Watts lärde känna varandra i gymnasiet.

Nicole Kidman och Naomi Watts blev allra bästa vänner i gymnasiet och har förblivit det även efteråt. I en intervju med Instyle har Kidman sagt:

– Naomi Watts och jag är väldigt, väldigt goda vänner och har varit det genom så många saker i livet som har hänt. Jag tror att det är rätt sällsynt.

Adam Levine och Jonah Hill

Adam Levine och Jonah Hill står varandra väldigt nära.

Adam Levine och Jonah Hill står varandra väldigt nära.

Maroon 5-sångaren Adam Levine och skådespelaren Jonah Hill har varit vänner sedan barnsben då deras pappor känner varandra. Jonah Hills bror är till exempel manager åt Maroon 5, och när Levine gifte sig med modellen Behati Prinsloo år 2014 vigdes dem av Jonah Hill.

Bella Hadid och Kendall Jenner

Bella Hadid och Kendall Jenner lärde känna varandra när de var 14 år gamla via Twitter. Jenner har tidigare berättat att det var där de började att skriva till varandra, att de möttes upp och åt sushi och att de har varit bästa vänner ända sedan dess.

Kate Hudson och Liv Tyler

Liv Tyler och Kate Hudson är goda vänner.

Liv Tyler och Kate Hudson är goda vänner.

Kate Hudson och Liv Tyler har känt varandra ända sedan de båda gick på Crossroads School For Arts and Sciences i Santa Monica på 1990-talet. Stjärnorna ska vara väldigt nära varandra och Hudson har även lagt upp en bild på henne och Liv Tylers pappa, Aerosmith-sångaren Steven Tyler, på Instagram.

Matt Damon och Ben Affleck

Matt Damon och Ben Affleck växte upp tillsammans.

Matt Damon och Ben Affleck växte upp tillsammans.

Skådespelarduon Matt Damon och Ben Affleck växte upp tillsammans i Boston. De gick bland annat i samma skola och spelade baseball tillsammans. Genom åren har de båda haft stora framgångar och de har även gjort succé när de har arbetat tillsammans, bland annat med filmen Will Hunting. De har även arbetat tillsammans i den kommande filmen The Last Duel.

Ryan Gosling och Justin Timberlake

Justin Timberlake och Ryan Gosling träffades när de både medverkade i The All New Mickey Mouse Club som 12-åringar, och när Ryans mamma flyttade tillbaka till Kanada så fick han till och med bo hos Justins familj.

Foto: TT Källa: Insider

LÄS MER:

Alla nya serier och filmer på Netflix i september 2020

Skådespelare som slagit igenom i tv-serier från 90-talet

9 realityserier du glömt att du älskade – och borde se om