1990-talets bästa comeback – Sabrina Tonårshäxan återvänder till tv-rutan

1990-talets bästa comeback – Sabrina Tonårshäxan återvänder till tv-rutan

Var du också besatt av Sabrina Tonårshäxan? Då kommer du smälla av nu – för det kommer en remake av den magiska high school-serien.

Läs mer: 32 tv-serier du följde slaviskt om du var ung på 90-talet

Var du en av de som rusade hem från skolan för att hinna se om Sabrina äntligen skulle få Harvey? Eller för att höra katten Salem lägga dräpande kommentarer åt Hilda och Zelda? Då är den här nyheten något för dig.


Efter succén med tv-serien Riverdale, baserad på Acke-serietidningarna, har producenterna fått en ny idé och planerar nu en remake av den magiska tonårskomedin Sabrina Tonårshäxan, uppger Hello Giggles. Netflix har nu beställt två säsonger av serien som planeras bli mörkare än sin 90-talsvariant.

Läs mer: Tio år sedan The O.C. – det gör skådisarna (och så ser de ut) i dag

Men om du nu fick upp hoppet om att se Melissa Joan Hart a.k.a. Sabrina Spellman i egen hög person reprisera sin roll får du dra i handbromsen. På sin Instagram kommenterade hon nämligen nyheterna – men bekräftade samtidigt att hon inte kommer att vara inblandad i produktionen.

Glöm dock också gamla mysiga Sabrina – den nya serien ska bli en skräckserie i Riverdale-anda under namnet ”Chilling Adventures of Sabrina” och har jämförts med “Rosemary’s Baby” och “The Exorcist”, enligt Variety. Och eftersom Acke-serierna och Sabrina Tonårshäxan faktiskt också utspelar sig i samma universum kanske vi kan vänta en crossover mellan serierna framöver. Bara att vänta och se.

Läs också: 11 år senare – så gick det för The Hills-stjärnorna

Foto: ABC