Love is BLind Netflix

21 memes du måste se om du kollat klart Love is Blind på Netflix

Ja, Jessica, vi vet att du är 34 år gammal. Fattar du nada? Se klart Love is Blind på Netflix innan du fortsätter läsa. Här är 21 memes du måste se från realityserien alla pratar om!

Den nya realityserien Love is Blind på Netflix har tagit internet med storm. Konceptet är i grunden ett experiment som, precis som titeln säger, ska undersöka om kärleken verkligen är blind.

Hur funkar tv-serien Love is Blind?

Ett gäng deltagare flyttar in på varsin sida av ett stort hus. Kvinnor bor på ena sidan och män på den andra. Varje dag går alla på x antal dejter i så kallade pods, små utrymmen inredda med varsin soffa där de kan dejta varandra. Grejen är att de är åtskilda med en vägg som gör att de inte kan se varandra.

De par som väljer att förlova sig (jag vet, det låter helt sjukt), får se varandra i en dramatisk ceremoni där två dörrar öppnas och de möts på mitten. Därefter flygs de förlovade paren till Mexico för en paradissemester innan de får flytta ihop på prov. Sedan är det dags för vigslar hemma i USA.

Gifter sig paren i Love is Blind?

Det som gör allting väldigt dramatiskt i Love is Blind är att faktiska bröllop planeras och hålls. Parens familjer är där och alla är uppklädda. Det är inte förrän det förlovade paret står mitt emot varandra som de får välja om de vill säga I do eller I don’t. Hjärtekross deluxe utlovas.

Varför är det så stelt mellan alla par?

Med tanke på att alla i princip dejtat alla innan de bestämde sig, att de flygs till samma semesterdestination och att lägenheterna de får provbo i ligger i samma hus är stela situationer givna. Dessutom visar det sig att utsidan verkar vara viktigare för vissa än vad de vill erkänna för både sig själva och varandra…

Här är 21 memes från Love is Blind du måste se:

Alla förhållanden någonsin 🙂

503 Service Unavailable

Aldrig förr har en person i en tv-serie varit så fixerad vid en ålderskillnad…

50 procent ett hån mot alla singlar, 50 procent det gulligaste någonsin.

Har så många på internet någonsin varit så upprörda över samma sekvens i en realityserie samtidigt? I think not.

Som sagt…

Han har ju inte direkt fel.

Det faktum att Cameron köpt ett hus inför framtiden har delat internet i två läger. Vissa tycker att det är creepy men de flesta verkar tycka att han underbar.

https://twitter.com/nairpods/status/1230487166402408448?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1230487166402408448&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.popbuzz.com%2Finternet%2Fviral%2Fnetflix-love-is-blind-memes%2F

Universum, ödet, månen, slumpen. Kalla det vad du vill men lite spännande är det väl?

Priset för bästa mellannamn går till: Giannina!

Vad gjorde du i helgen? Äsch, förlovade mig lite bara med en kille jag aldrig sett.

Klara, färdiga, stalka instagram!

Kärleken är inte bara blind för Mark, den är även döv…

Tack.

Vad fan hände med alla andra personer som man inte fick följa?

Exakt beskrivning av allas ansikten 100 procent av serien.

”Oj, råkade glömma berätta att jag hade studieskulder jag struntat i att betala samt köpte smink på kredit innan du friade till mig”… *Tihi, nöff*

Embrace it!

Att Netflix gav alla tittare ett speciellt återföreningsavsnitt inspelat ett år senare kan ändå vara det bästa Netflix någonsin gjort? Och att Lauren och Cameron fortfarande är gifta kan vara det finaste Netflix någonsin skapat?

Skit i alla memes. Cameron och Lauren är det finaste vi har!

Ge oss mer!!!!

Läs mer:

11 roliga memes från You som kommer få dig att skratta

31 tankar jag hade när jag såg premiären av Big Brother

Netflix i mars 2020 – här är alla nya filmer och serier