bästa podcasten lista

Åtta populära podcasts att lyssna på under 2016

En bra podcast kan vara det bästa tidsfördrivet som finns. Baaam listar åtta populära podcasts att börja följa under 2016.

1. P3 dokumentär

P3 dokumentär ger oss spännande avsnitt om mord, brott och andra händelser. Vilket ämne som helst blir intressant när P3 dokumentär sätter sin prägel på det.

2. Fredagspodden

Systrarna Hanna Widell och Amanda Schulman pratar om allt från hjärtesorg i tonåren till sina egna förlossningar. Högt och lågt i podcasten som blir lite som en vän du träffar varje fredag.

3. Skvallerpodden

I Skvallerpodden får du följa Bella Hansson och Paulina Bånge som varje fredag ger dig senaste nytt från Hollywood blandat med egna anekdoter, mycket humor och eget skvaller om svenska kändisar som du faktiskt aldrig har hört någon annanstans. Det bästa av allt? Podden kommer ut varje fredag – en perfekt avslappnande start på helgen.

4. Opodden

Girl power på hög nivå! Opodden med Jennifer Kovacs är en podcast med fullt fokus på svenska kändiskvinnor som delar med sig av tankar, erfarenheter, drömmar och åsikter.

Läs också:
18 gånger Kent sjunger precis hur det känns att vara olyckligt kär
7 sexiga filmer som har premiär under 2016
Sex fördelar med att ha ett distansförhållande med din bästa vän

5. Måndagspepp

Baaams Hanna Friberg har tillsammans med bästa vännen Ellinor Löfgren podcasten Måndagspepp, som har som mål att peppa unga tjejer att våga tro på sig själva och följa sina drömmar. Inspirerande? Åh ja.

6. Veckans Bläcka
Jennie Hammar och Karin Bastin snackar trender, fenomen, vardagsliv och hälsa – direkt från Los Angeles.

7. Wahlgren & Wistam

Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam pratar om allt från himmel till jord i podcasten Wahlgren & Wistam. Mycket skratt, glädje och feel good-känsla. Inslaget ”Bikten”, där både läsare och Pernilla och Sofia själva delar med sig av pinsamma händelser, är höjdpunkten.

8. Ångestpodden

Ångestpodden med Ida Höckerstrand och Sofie Hallberg diskuterar allt från depression till anorexi till Instagram i podden med fokus på ångest. Budskapet är att det är okej att må dåligt, och podden är ett fantastiskt forum för att inte känna sig ensam.

Läs också:
Hon rakar av sig håret för att slippa ångesten
Sex saker du aldrig har tackat din bästa vän för
Sex teorier om vem den skyldige är i Making a Murderer