Big Brother deltagare 2020

31 tankar jag hade när jag såg premiären av Big Brother

Big Brother är tillbaka i tv-rutan. I premiäravsnittet fick alla deltagare kliva in i huset där de ska bo i 100 dagar. Här är 31 tankar jag hade under första avsnittet.

1. Men wow, vad är det här för lyxhus? Pool, jacuzzi, stort kök, gym och rosa soffa. Det känns inte så hemskt att bo där i 100 dagar.

2. Jaså, influensers fick minsann prova huset innan deltagare släpptes in. Varför var inga journalister inbjudna?

3. Oj, livesändningen är utomhus. Det verkar vara extremt blåsigt och kallt.

4. Stackars alla katter och hundar som inte får träffa sina ägare på eventuellt 100 dagar. Den första deltagaren har en hund, den andra en katt. Vem tar hand om djuren när de är borta?

5. Deltagaren Patrik Svensson, 51, går under smeknamnet Party Patzy och det kan vara ett av de bättre smeknamnen jag hört.

Party Patzy Big Brother 2020

Party Patzy är en av årets deltagare.

6. Nej men varför ska Julia få ett hemligt uppdrag? Tycker synd om henne. Hade absolut inte velat ha ett jättejobbigt uppdrag dag ett. Hade velat bada och skåla.

7. Okej, Julia tycker att det är en ära. Låt gå då.

8. Gud det är så mycket specialeffekter nu med rutor, gult och rosa att jag inte kan ta in deltagarnas presentationer. Borde man inte varna epileptiker för detta?

9. Det har gått 22 minuter och jag vill ha Ipren.

10. Jaha, Isabel är tydligen Jireels syrra. Vem ska bli mest känd i familjen nu? Se upp familjen Wahlgren.

11. Mmm finns inget som är så mysigt som kallprat dag ett i BB. Om hur många timmar kommer det första bråket?

12. Sami rullar in på sparkcykel. Är vi inte trötta på sparkcyklar nu?

Sami Bog Brother 2020

Samis personliga pryl är en sparkcyckel.

13. Sami ”är lite skuldsatt” och tydligen känd från Lyxfällan…. Bra lösning att låsa in sig i ett hus istället för att göra en rimlig budgettavla i TV3.

14. ”Vadå dricker du inte alkohol alls?” Säger någon till Sami. Snälla, kan vi inte sluta tjata om att alla ska dricka alkohol?

15. Jaha, nu blev det paus. Bra med reklam för då kan jag googla Samis medverkan i Lyxfällan. Jaha, han var 23 år när han var med 2017. Då bodde han i en husvagn och hade över 600 000 i skulder.

16. Just det, influencern Anty är med. Nu kan hon ju inte lägga upp saker på Instagram eller Youtube. Hur ska det gå? Är det här att bli mindre influenser eller mer? Teoretiskt sätt kan vi ju se henne 24 timmar om dygnet nu för tiden.

17. Varför är gången in i huset världens längsta? Och varför fattar ingen hur de ska gå? Till produktionens kommande utvärdering: Neonpilar behövs.

Julia Big Brother 2020

Deltagaren Julia gick vilse på väg in i huset.

18. Live på  C More dygnet runt. Jag får inte skaffa C More. Det kommer bli min undergång.

19. Varför är Arga Snickaren med i det här programmet?

20. ”Den vanligaste fördomen främlingar har om mig är att jag har gjort mina läppar eller att jag är bög. Inget av det stämmer”. Kvällens bästa presentation levereras av Kim Kamal.

21. Återigen: Varför är det så långt till entrén?

22. Okej nu finns en TV4 play/C More-app. Jag får inte ladda ner den för då kommer jag ge upp allt i mitt liv och sluta som Sami med skulder på 600 000 och flytt till husvagn.

23. Hur långt är det här programmet? Kommer jag behöva hålla fokus och anteckna i timmar? *googlar* Jaha, okej en kvart till. Det pallar jag.

Influencers i Big Brother-huset 2020

Influencers fick testa det nya huset innan deltagarna fick flytta in.

24. ”Det är någonting som är så mysigt med skräck”, säger Jasmine som också säger att hon älskar att skrämma folk. Vi skulle med andra ord inte bli kompisar.

25. Jaha, du beskriver dig också som ”en person med hett temperament”. Vad bra att du gått in i BB med endast personer med hett temperament. Att vara instängd i 100 dagar känns ju väldigt fridfullt och konfliktfritt.

26. Kirsty Armstrong, syster till Jasmine gästar studion. Nej, men fy vad hemskt att inte kunna prata med sin syster på eventuellt 100 dagar. Mina systrar får inte göra detta.

27. Daniel delar en lägenhet på 27 kvadrat med sin syster efter ett brakeup. Nu tackar vi Big Brother för att syrran får lite egentid i sin egen lägenhet.

Big Brother drama 2020

Allt är frid och fröjd första timmen…

28. Haha, de har skrivit ”bestick, glas, tallrikar” med neonskyltar över köksskåpen. Snälla kan man få så hemma?

29. Nej, men gud, finns det ens några här som kan bli kära? Jag känner ingen direkt gnista. Jag tänker inte kolla om inte några blir kära.

30. Okej, fler deltagare ska in. Bra! Är redan orolig över kärleksfrågan och det faktum att ingen känns jättekul. Eller är det taskigt? De kanske är nervösa och har ångest för att lämna sina telefoner.

31. Nu fortsätter kvällen i TV4-play. Men den här timmen får räcka. Jag måste tvätta håret. Torrschampo can only do so much.

Läs mer:

Hur många av de bästa tv-serierna från 2010-talet har du sett?

11 roliga memes från You som kommer få dig att skratta

Här är de 16 bästa reaktionerna på Netflix Cheer