Gosling och McAdams och Grey och Swayze

7 kärlekspar på film som hatade varandra i verkligheten

Det kan slå gnistor av olika anledningar. Här är fjorton skådisar som verkligen gjort sitt jobb bra och lurat alla romantiker – egentligen hatade de nämligen sin motspelare. Svårt att tro!
7 kärlekspar på film som hatade varandra i verkligheten
Slå på ljud

Visst kommer man inte överens med alla människor och det kan säkerligen vara intensivt och påfrestande att spela in film tillsammans. Men extra jobbigt måste det ju vara om man dessutom ska spela förälskad i och göra intima scener med en motspelaren som man verkligen inte gillar, eller till och med har dagliga konflikter mer. Då ställs verkligen skådespelartalangerna på prov!

Och visst har flera av de här paren lyckats lura oss? För vem trodde till exempel något annat än att Rachel McAdams och Ryan Gosling var annat än kära i Dagboken – jag sökte dig och fann mitt hjärta?

1. Rachel McAdams och Ryan Gosling i DagbokenJag sökte dig och fann mitt hjärta

Vi vet, helt sjukt – men Rachel McAdams och Ryan Gosling bråkade faktiskt sig igenom hela inspelningen av Dagboken – Jag sökte dig och fann mitt hjärta. Enligt regissören bad Ryan Gosling till och med om en annan motspelare att läsa manus med. Men – det slutade ju lyckligt. De två blev ett par efter inspelningarna och var tillsammans i tre år, och alla Gosling-fans har ju fortfarande liiite svårt att se honom med någon annan än Rachel McAdams (förut dem själva så klart).

2. Jennifer Grey och Patrick Swayze i Dirty Dancing

I sina memoarer berättade Patrick Swayze att Jennifer Gray var svår att arbeta med och att de rök ihop en hel del. ”Hon var omogen och kunde bli på jättedåligt humör vid minsta kritik, vilket tvingade oss till att ta om scenerna igen och igen. Swayzes irriterade ansiktsuttryck vid en dansscen där Grey inte kan sluta skratta var riktiga omtagningar med genuina reaktioner.

3. Claire Danes och Leonardo DiCaprio i Romeo och Julia

De spelade tidernas kärlekspar – men kom inte överens alls bakom kulisserna. Hon tyckte att Leonardo var omogen, medan han ansåg att hon var för stel och spänd.

4. Reese Witherspoon och Vince Vaughn i Borta bäst, hemma värst

Perfektionisten Reese hade svårt att komma överens med den lite mer avslappnade Vince. Enligt källor stod Vince exempelvis bakom Reese och gjorde grimaser för att visa sitt missnöje.

5. Richard Gere och Debra Winger i En officer och en gentleman

Den klassiska scenen i åttio-talsklassikern där Gere plockar upp Winger till tonerna av Up where we belong är en av filmhistoriens mest romantiska. Men tyvärr var det så mycket fejk det kan bli. Winger var erkänt svår att arbeta med och trivdes inte alls med filmen, varken då eller i efterhand. Hon tyckte i sin tur att Gere var som ”en murad vägg”, kanske för att han undvek henne så mycket han kunde. 

6. Jamie Dornan och Dakota Johnson i Fifty Shades of Grey

Nog för att de hade en ganska speciell relation i filmen – men även privat hade de en spänd stämning. Rykten sade att de inte stod ut med varandra och det hela späddes bara på av den märkliga stämning som uppstod under intervjuer under filmens PR-turnéer.

7. Angelina Jolie och Johnny Depp i The Tourist

Två av världens hetaste skådespelare mot varandra? Det borde vara en given succé. Dessvärre inte. Flera källor vittnar om att de inte tålde varandra. Men tanken var ju god. Och några år senare i castade man istället Angelina Jolie mot Brad Pitt i Mrs and Mrs Smith. Och då slog det en annan sorts gnistor.

Källa:Best life online, Youtube

Bildkälla: TT

Läs mer: 

8 kändispar som träffades på vita duken

12 filmer där åldersskillnaden mellan skådisarna är helt skev

Dubbelgångare? 28 kändisar som är nästan identiskt lika