kollage på mick jagger och sonen deveraux

78-åriga Mick Jaggers 4-åriga son är pappa upp i dagen

För fyra år sedan blev Mick Jagger, 78, pappa för åttonde gången. Nya bilden på yngsta sonen Deveraux visar att han är sin rockfar upp i dagen.
TV: Kändisbarnen som är kopior av sina föräldrar
0:49

Efter reklamen: TV: Kändisbarnen som är kopior av sina föräldrar

(0:49)

Rolling Stones-stjärnan Mick Jagger har åtta barn med fyra olika kvinnor. Äldsta dottern Karis föddes 1969 och yngsta sonen Deveraux kom till världen 2016. Mamma till lille Deveraux är koreografen och balettdansören Melanie Hamrick, 34. Det är hon som nu visar upp en bild på telningen vars ansiktsdrag är slående lika pappa Micks.

Träffade Mick Jagger backstage

År 2014 tog Mick Jaggers dåvarande flickvän, modedesignern L'Wren Scott, sitt liv vid en ålder av 49 år. Redan samma år blev Melaine och Mick ett par efter att ha träffats backstage på en Rolling Stones-konsert i Japan. Melaine och hennes vänner, som också var ballerinor, blev bjudna in bakom scenen där tycke uppstod mellan henne och rockstjärnan. Två år senare föddes Melaine och Micks son. Åren efter sonens ankomst var skakiga och paret gjorde slut för att sedan bli tillsammans igen.

Melanie Hamrick lämnade baletten

Redan fyra månader efter att hon blev mamma gick Melanie tillbaka in i dansstudion, bara för att år 2019 istället meddela att hon hade pensionerat sig. I en intervju med W Magazine strax innan förklarade hon att:

– Jag gick från att ha träffat Deveraux när jag ville, till att undra om jag ens skulle få ge honom en godnattpuss på hela veckan. Jag fick hitta en balans där jag fick hoppa uppvärmningen för att kunna få en timme med min son och sen gå och göra min egen uppvärmning. Jag fick kämpa med det.

I en intervju med balettsajten Pointe sa Melanie att dansen hade blivit som en tråkig hushållssyssla annars.

– Jag vill aldrig någonsin känna så eller tappa min kärlek till dansen. Jag ville lämna på topp medan jag fortfarande var lycklig.

Bilden på Deveraux Octavian Basil Jagger

På sin födelsedag i juli i år postade Melanie Hamrick en bild på sin lilla familj på Instagram. Hon och Mick står tätt intill med sonen vid sina ben. Melanie ger Mick en puss på kinden.

”Känner av all kärlek idag”, lyder bildtexten som även innehåller ett rött hjärta. I veckan som gick kom nästa uppdatering från familjelivet, en svartvit bild på Deveraux.

Följarna gör nu samma konstaterande som vi – sonen är slående lik pappa Mick. Eller vad säger du?

Foto: TT

Källa: Expressen, Pointe

TV: 5 kändisbarn med väldigt kända gudföräldrar
1:08

Efter reklamen: TV: 5 kändisbarn med väldigt kända gudföräldrar

(1:08)

Relaterade artiklar

Quiz: Vad heter kändisarnas barn?

Eminems 19-åriga barn kommer ut som icke-binär

Quiz: Para ihop rätt kändis med rätt barn!