Nadia och Guzman i Elite och Ruby och Billy i Run

8 serier med vibrerande heta kärlekspar

Åtta serier som hettar upp stämningen på en dejtnight med din partner eller någon du gillar. Eller bara för att få en dos av den sugande känslan helt själv.

Vissa film- och tv-par har verkligen den där speciella kemin, och kameran lyckas fånga känslan av riktig åtrå. Här är några riktigt bra tips på just sådana serier – förutom Normala människor då. Men den utgår vi från att du redan sett.

Run

Ny romantisk thrillerserie för alla som älskar Fleabag. Ruby och Billy var ett par på college och har beslutat att om någon av dem någon gång skickar ett mess med texten ”Run”, ska de ses på Grand Central Station och hoppa på ett tåg till andra sidan landet ihop.

17 år senare händer det. Och resan präglas så klart av den explosivt sexuella stämningen och frågan: Ska de eller ska de inte?

Finns på: HBO

Elitskolan

Netflix spanska originalserie är ett tonårsdrama om ett mord och riskfyllda intriger. Tänk Gossip Girl möter Riverdale och Pretty Little Liars! Innehåller massor av heta sexscener, bland annat en trekant.

Finns på: Netflix

The L Word

Ett skandaldrama som följer ett lesbiskt tjejgäng som navigerar kärlek, jobb, och ja, livet i L.A. Massor av kittlande sexscener.

Finns på: Uppföljaren The L Word Generation Q finns på HBO Nordic. Originalet finns i skrivande stund tyvärr inte på svenska streamingtjänster.

Sense 8

Science fiction-drama om åtta människor som länkas samman på ett märkligt sätt. Bjuder på ordentligt heta scener, ibland mellan flera personer.

Finns på: Netflix

Bodyguard

Missade du snackisen härom året om livvakten som faller för presidenten, så har du något att se fram emot här. Intriger, spänning, sex och kärlek.

Finns på: Netflix

Vad hjärtat vill

Elsa har svårt att komma över ett uppbrott, så hennes kompisar anlitar en manlig eskort för att hjälpa henne att komma över honom. Har alla klassiska tvister man hat-älskar i ett romantiskt drama, och otroligt het kemi.

Finns på: Netflix

Gossip Girl

Det älskade ikoniska tonårsdramat om Blair, Serena och de andra innehåller en hel del riktigt heta scener värda att se igen. Har du inte sett Gossip Girl än? Då har du något att se fram emot.

Finns på: Netflix

Scandal

Kerry Washington spelar Olivia Pope, som arbetar med politisk kommunikation och krisrådgivning. Olivia har många mörka hemligheter – bland dem en affär med presidenten. En riktigt het röra utlovas.

Finns på: I dagsläget tyvärr ingenstans, men har funnits på flera svenska streamingtjänster och kommer säkert åter.

Källa: Elite Daily, Self

LÄS MER:

Fortsätter Marianne och Connell vara ihop? Sally Rooney avslöjar

Älskade du You? Här är fem andra serier du kommer gilla

Ska de få varandra? 23 kärlekspar vi älskat att följa i tv

7 kärlekspar på film som hatade varandra i verkligheten