Agnes Carlsson har ny musik på gång!

TT

Agnes Carlssons önskan inför bröllopet med Vincent Pontare

Agnes Carlsson och Vincent Pontare har varit ett par sedan 2009 och förlovade sig något år senare.
I en intervju hos Gry Forsell med vänner avslöjar artisten nu vem hon helst ser sjunger på deras bröllop.
5 snackisar från veckan som gått
1:11

Efter reklamen: 5 snackisar från veckan som gått

(1:11)

Slå på ljud

För 16 år sedan slog Agnes Carlsson igenom med dunder och brak när hon vann TV4:s Idol och släppte vinnarlåten Right here, right now (my heart belongs to you) som genast blev en stor succé. Den sålde platina och komma etta på Svensktoppen, Trackerlistan och Singellistan i Sverige.

2009 träffade hon den stora kärleken i artistkollegan Vincent Pontare som då gjort sig känd med bland annat låten Miss Blue. Nyheten om att de förlovat sig kom 2013.

Vincent Pontare och Agnes Carlsson på Polarpriset 2016.

Vincent Pontare och Agnes Carlsson på Polarpriset 2016.

Christine Olsson/TT

Tidigare i år berättade Agnes Carlsson för Kupé att de köpt en läcker 1800-talsvilla tillsammans utanför Stockholm.

– Jag älskar vackra miljöer och ser fram emot att ha mer plats i huset, att kunna ha mina klangskålar framme. Jag vill att hemmet ska spegla personligheten, hur jag lever i vardagen. Det är ändå vardagen som gör livet, säger hon i till magasinet.

Agnes Carlsson om att jobba med Vincent Pontare

Relationen med Vincent Pontare pratar hon inte allt för mycket om. Vilket kanske inte är så jättekonstigt med tanke på att hon tagit en paus från offentligen under en massa år. Nu är hon dock tillbaka med ny musik och där har hon jobbat med fästmannen och hans artistkollega Salem Al Fakir.

I veckan gästade hon Gry Forsell med vänner på Mix megapol, bland annat för att prata om det kommande albumet och där berättar hon hur det är att jobba med sin partner.

– Så som vi har gjort är att vi jobbar i olika perioder ihop. Sen skriver jag ganska mycket själv och sen jobbar jag med andra personer. Det har blivit så att Salem och Vincent kommer att prodda det mesta av skivan, säger hon och tillägger:

– Att Salem är med är helt fantastiskt. Hade vi bara som par jobbat... Det är nog ganska svårt, men i och med att det är en tredje part blir det en annan grej.

Drömartisten på bröllopet

Albummet förväntas komma någon gång i höst.

Gry Forsell passar också på att fråga lite om relationen med Vincent Pontare. Agnes Carlsson berättar att han friade genom att gå ner på knä och att det var romantiskt, men avslöjar inte mycket mer.

Däremot berättar hon vilken artist som skulle vara drömbokningen under bröllopet.

– Moto boy, säger hon.

Foto: TT

Relaterade artiklar
Så lever Amanda Jenssen idag – efter Idol och Så mycket bättre
Agnes om sin tuffaste period i livet: ”Mycket som inte känns på riktigt”
Agnes Carlsson berättar om långa pausen