Agnes Kittelsen

Agnes Kittelsen från Exit om distansäktenskapet med Lars Winnerbäck

Agnes Kittelsen från norska succéserien Exit har ett distans-äktenskap med svenske popstjärnan Lars Winnerbäck. Under pandemin har pendlingen mellan Oslo och Stockholm försvårats.
2:50

Efter reklamen: Så blir kärleksåret 2021 – enligt ditt stjärntecken

(2:50)

I Exit på SVT spelar Agnes Kittelsen, 40, Hermine Veile som är gift med Simon J. Bergers obehagliga karaktär Adam. De försöker bli gravida, men i hemlighet har Adam steriliserat sig och när det uppdagas för Hermine, hämnas hon genom att gå till sängs och bli gravid med hans bästa vän. Hög dramatikfaktor, minst sagt.

I det verkliga livet lever Agnes Kittelsen i ett distans-äktenskap och har ett barn med svenska popmusikern Lars Winnerbäck, 45. Paret pendlar gladeligen mellan Oslo och Stockholm. Varför och om svårigheterna det inneburit under pandemin, berättar hon nu, rapporterar Expressen.

Därför lever Agnes Kittelsen och Lars Winnerbäck i olika länder

Det är i en intervju med norska Tara som Agnes Kittelsen förklarar upplägget i relationen där både hon och Lars har barn sedan tidigare:

– Vi träffades när våra söner var sju och nio. De hade sina liv och miljöer, och de har också andra föräldrar. Det kändes orättvis att ta ifrån dem det. Det hade vi inte rätt att göra. Så vi lever lite annorlunda. Det positiva är att ha tillgång till två städer, säger Agnes.

Parets dotter saknar förskoleplats

Agnes Kittelsen och lars winnerbäck

Makarna Agnes Kittelsen och Lars Winnerback på premiär i Stockholm.

Paret träffades 2013 och gifte sig i en hemlig ceremoni i Sverige 2016. År 2019 fick de sitt kärleksbarn Edith. Agnes berättar att den senaste tiden har inneburit en hel del utmaningar, men att hon och Lars är ett team.

– När jag ser på året som har varit, med ett litet barn utan förskoleplats, två tonårspojkar, jobb, hemmaskola och en pandemi, så tycker jag att vi har klarat det bra. Vi är ett bra lag, säger hon.

– Det är mer besvärligt. Men det är som det är. Så man måste försöka att se de positiva sakerna.

Lars Winnerbäck ställer in turnén igen

Agnes förklarar vidare att hon spenderat mer tid i ensamhet under året som gått, en naturlig följd av att gränserna mellan Sverige och Norge varit stängda, och paret bott i sina respektive huvudstäder.

– Det har ju sitt pris. Som att jag är en del ensam. Och att Lars inte alltid får vara tillsammans med oss, säger Agnes till Tara.

Tidigare i år meddelade Lars Winnerbäck att han skjuter upp sin planerade sommarturné ännu ett år.

”Det hade jag aldrig trott och det är svårt att smälta. 2022 är vi tillbaka och har massor att ta igen. Ett par nya (och roliga) platser läggs till”, skrev stjärnan på Instagram.

Källa: Expressen

Foto: TT

Relaterade artiklar
Då ska ni göra slut – enligt astrologin
7 nordiska dramaserier som har premiär på SVT i vår
Lyxhuset från succéserien Exit till salu för 24 miljoner – kika in