Ida Warg och Alexander Pärleros

TT

Alexander Pärleros om Ida Wargs dramatiska förlossning

Ida Warg och Alexander Pärleros har blivit föräldrar till en liten dotter. Nu berättar podcastprofilen om hustruns förlossning i Spanien, som han beskriver som brutal.
0:58

Efter reklamen: 5 saker om Ida Warg du kanske inte visste

(0:58)

Slå på ljud

I våras berättade Ida Warg och Alexander Pärleros att de väntar sitt andra barn tillsammans.

”Tänk att han ska bli storebror och vi ska bli fyra”, skrev mamman på Instagram då där också delade en bild på sin son Elvis som pussar hennes mage.

I helgen var det då dags för den stora dagen, och Ida Warg berättade glatt att hon och maken blivit föräldrar till ytterligare ett barn. Denna gång en dotter.

”Äntligen är hon här! Har aldrig varit lyckligare”, skriver hon och delar en massa bilder på den nyfödda tjejen.

Alexander Pärleros: ”Brutal förlossning”

Ida Warg och Alexander Pärleros bor nu i spanska Marbella, och enligt pappan var det allt annat än lugna puckar när dottern skulle födas.

”Brutal förlossning. Ida Warg var en sån kämpe”, skriver Framgångspodden-profilen på Instagram och berättar vad som hände.

”Vi var inne på sjukhuset i Marbella, Ida mådde riktigt dåligt och mitt i allt så vägrar doktorn att fortsätta att hjälpa henne när hon ska föda våran dotter… Varför? Försäkring gällde inte?!! SKÄMTAR DU ELLER!”.

Alexander Pärleros berättar att han slängdes ut och att han började tjafsa med sjukhuset och med försäkringsbolaget. Något som naturligtvis kan vara jobbigt, bara det, och än värre när en förlossning är på gång.

”Ida låg och grät och jag var förtvivlad. Efter en massa tjafs fick jag betala 30 000 kr för att de ens ska fortsätta att hjälpa min fru och få ut våran dotter. Några timmar senare visade det sig att försäkringsbolaget gjort fel”.

Alexander Pärleros fina ord till Ida Warg

Blev det då bättre när förlossningen väl satte igång? Nej, snarare tvärt om.

”Sen var förlossningen extremt tuff och jag har aldrig någonsin sett en människa lida så mycket i hela mitt liv. Gråt blandat med skrik. Var så hemskt”, skriver podcastaren och passar på att hylla sin hustru.

”Jag är så beundrad av henne att jag inte vet vad. Jag älskar dig som himla mycket och är evigt och jag menar evigt tacksam att du gjort att vi som en gång var 2 nu är 4. Tack tack tack jag är världens lyckligaste man”.

Alexander Pärleros och Ida Warg träffades 2010 och gifte sig 2018. Deras första barn, sonen Elvis, föddes samma år som bröllopet.

Foto: TT

Relaterade artiklar
Ida Warg och Alexander Pärleros gravidlycka – väntar sitt andra barn
Ida Warg berättar: Därför slutar vi visa vår son Elvis
Ida Warg tipsar – så lyfter du ditt självförtroende i 5 steg