Alice Stenlöf berättar om skönhetsoperationen

Alice Stenlöf berättar om skönhetsoperationen

Alice Stenlöf väljer nu att berätta om den skönhetsoperation som hon gjort, efter alla frågor hon fått från sina följare.
TV: Allt om Alice Stenlöfs framgångssaga
1:02

Efter reklamen: TV: Allt om Alice Stenlöfs framgångssaga

(1:02)

Slå på ljud

Alice Stenlöf är idag en av Sveriges största influencers med en följarskara som ständigt ökar, och som i skrivande stund ligger på strax över 400 000. Hon drev tidigare podcasten Har du sagt A får du säga B tillsammans med Bianca Ingrosso, som startade 2017 och som efter 88 avsnitt lades ner 2019.

Därefter var spekulationerna många kring varför tjejerna slutat podda ihop, med tanke på att det var en av Sveriges största poddar. Men Alice och Bianca förklarade att det handlade om att det till slut tärde för mycket på deras relation, och valde därför att avsluta podcasten innan det skulle tära ännu mer på deras vänskap.

Alice Stenlöfs relation med Jireel

Under 2020 var Alice i en relation med artisten Jireel, men efter ett par månader ihop gick paret skilda vägar. I februari bekräftade de att relationen fått ett slut, och för att slippa spekulationer förklarade Jireel på Instagram:

”Jag förstår att tankar riktas mot otrohet då det är det första man tänker på när det kommer till män. Men så var aldrig fallet för oss. Som många har märkt är det många känslor involverade som har reflekterats i vårt förhållande och i sociala medier. Jag skulle vilja att ni respekterar och stöttar henne under denna period”.

Berättar om ingreppet

Och nyfikenheten kring Alice fortsätter. I en frågestund på sin Instagram svarar hon nu på en fråga hon fått många gånger.

”Har du gjort en bröstförstoring?”, lyder frågan och Alice svarar:

”Ja det har jag!”

Influencers och andra kändisar får ofta frågor kring skönhetsingrepp och operationer, och möter även också en del kritik när följarna tror sig veta att personen i fråga gjort ett ingrepp, men inte väljer att prata om det. Något som i sin tur fått flera att ryta ifrån och menar att man inte har någon skyldighet att berätta vad man väljer att göra med sin kropp.

Foto: Instagram, TT

TV: Se Bianca Ingrossos stilresa genom åren
0:39

Efter reklamen: TV: Se Bianca Ingrossos stilresa genom åren

(0:39)

Slå på ljud
Relaterade artiklar
Alice Stenlöf ryter ifrån efter näthatet
Jireel bekräftar: Jag och Alice Stenlöf är inte längre ett par
“Blondinbella”, Tyra och Kenza – så såg bloggstjärnorna ut på 00-talet