Alla hjärtans dag 2021: Kändisarnas gulliga kärlekshälsningar

Inget säger väl äkta kärlek 2021 lika mycket som ett inlägg i sociala medier? Här är svenska kändisar som postat gulliga hälsningar till sina älskade på Alla hjärtans dag.

En nakenbild, en pussvideo eller ett fint kort från en bästa vän – kändisarna visar mer än gärna upp hur de firar Alla hjärtans dag 2021. Se de allra gulligaste kärleksförklaringarna här nedan.

Sanna Lundell

Journalisten Sanna Lundell postar dagen till ära en vågad nakenbild på partnern Michael Persbrandt på Instagram med texten:

”Vem går ens med på att lajva Putin naken på häst för att hans tjej såg ett vackert tillfälle att få tre extremt älskade i samma bild? Min kille förstås. Den roligaste, modigaste, vackraste jag mött. Happy Valentine Michael Persbrandt alla dagar alltid”.

Hon kryddar dessutom kommentaren med en röd hjärt-emoji.

Shirley Clamp

Artisten Shirley Clamp hyllar sin Benny Rönnelöw i Instagram story genom att posta en bild på de två. ”Glad alla hjärtans dag till dig. Jag älskar dig så mycket”, skriver hon.

Benny svarar genom att posta både en bild på sin story och ett inlägg i flöded. I inlägget som föreställer ett bildspel på de två skriver han ”Glad alla hjärtans dag älskling”. I story visar Benny upp på ett fint kort med rosor som han fått av Shirley. ”Det här vaknade jag till. Älskar dig Shirley Clamp”, skriver han där. Naaw!

Niklas Strömstedt

Poplegenden Niklas Strömstedt hyllar sin älskling, Nyhetsmorgon-profilen Jenny Strömstedt, genom att posta ett Instagram-kollage med fyra fina bilder på de två. I mitten av bilderna sitter ett stort rött hjärta som Niklas ritat. Niklas skriver i bildtexten att det är ”Alla hjärtans dagar”. Jenny är inte sämre hon utan lämnar en kommentar till Niklas som lyder ”Mitt hjärta!”.

Camilla Läckberg

Deckardrottningen Camilla Läckberg har postat en svartvit pussbild på sig själv och maken Simon Sköld med orden ”Alla hjärtans dag”, plus en hjärt-emoji och hashtagg ÄlskarDig. Simon svarar genom att posta tre röda hjärtan vid bilden.

Åsa Ingrosso

Krögaren och inredaren Åsa Ingrosso postar en bild på sig och maken Emilio med de kryptiska orden ”Om blickar, kärlek och att stå vid varandras sida genom allt som händer i livet. Min 'mystiskt försvunna man'. Vilken oerhörd tur att du kom tillbaks. TI AMO”. Vad menar hon med det mån tro..?

Oksana Wilhelmsson

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

Oksana Wilhelmsson hyllar sin fotbollsmake Christian ”Chippen” Wilhelmsson med en solig bild på de båda. Texten lyder ”Valentine´s Day”, och tre röda hjärtan.

Pernilla Wahlgren

Musikalstjärnan, artisten och realityprofilen Pernilla Wahlgren pratar ofta gott om sitt singgelliv. På alla hjärtans dag blir hon istället uppvaktad av vänner. På Instagram story visar Pernilla upp ett fint kort hon fått av bästisen Emila som skrivit ”Kärlek är inte en person eller ett kön. Kärlek är en känsla, ett tillstånd. En trygg plats dit man alltid kan gå. Alltid vara. DU ÄR KÄRLEK”. Så fint!

Eric Saade

Mello-aktuelle Eric Saade är nyförälskad i influencern Hanna Schönberg och har postat så väl bilder som videor på dem två på sin Instagram story. Han skriver ”Sprid kärlek idag. Tack för att du lyfter mig till skyarna baby. Om folk bara visste!”.

Relaterade artiklar
10 romantiska filmer med svarta kärlekspar att se redan ikväll
Alba August och Björn Gustafsson om att jobba ihop efter uppbrottet
Därför ska du dejta någon som INTE passar ihop med ditt stjärntecken (ja, du läste rätt)
Kändisarna som planerar att gifta sig 2021