Alla nya serier och filmer på Netflix i juni

Alla nya filmer och serier på Netflix i juni 2019

Ny månad betyder precis som vanligt nytt material på Netflix, och bland nyheterna nu i sommar hittar vi bland annat säsong fem av dramaserien Black Mirror. Här är alla nya serier, filmer och dokumentärer på Netflix i juni 2019.

Törstar du efter ny bra serie att plöja, eller är du mer sugen på att spänna ögonen i ett kriminaldrama? Oavsett vad har du hittat rätt. Netflix har nämligen släppt alla sina nyheter för juni månad – här är hela listan!


Nya serier på Netflix i juni

Black Mirror

Säsong 5 

Handling: Den femte säsongen av dramaserien Black Mirror består av tre fristående avsnitt. Första avsnittet handlar till exempel om en taxichaufför med dold agenda som plötsligt hamnar i händelsernas centrum.

Premiär: 5 juni

Black Mirror på Netflix i juni 2019

Black Mirror. Foto: Netflix

Happy!

Säsong 2 

Handling: Serie baserad på Grant Morrison och Darick Robertsons serietidning med samma namn. I säsong två har Nick nyligen blivit ”nykter” och vi får med spänning följa hur han kämpar för att vara en stabil och trygg familjefar. Men påsken är på väg och Nicks demoner håller på att släppas lösa.

Premiär: 5 juni

3%

Säsong 3 

Handling: Michele skapar ett inre paradis som är öppet för alla. Dessvärre uppstår problem och hon måste bestämma sig för vilka som får stanna.

Premiär: 7 juni

Designated Survivor

Säsong 3

Handling: Kirkman går in i valkampanjen och ställs inför en rad etiska frågor och utrikespolitiska problem – samtidigt som hemstaden drabbas av ett nytt terrorhot.

Premiär: 7 juni

Tales of the City

Säsong 1

Handling: Efter flera år återvänder Mary Ann Singleton till San Francisco och återförenas med sina gamla bekanta på 28 Barbary Lane.

Premiär: 7 juni

Arthdal Chronicles

Handling: Koreansk fantasyserie om maktkamper och kärlek i den uråldriga staden Arthdal i landet Arth.

Premiär: 11 juni

Jinn

Säsong 1

Handling: En skolresa slutar i ett mystiskt dödsfall och en del elever misstänker övernaturliga krafter. Vem är den märkliga pojken som plötsligt dyker upp och hotar att uppsluka världen?

Premiär: 13 juni

Jinn på Netflix i juni 2019

Jinn. Foto: Netflix

Unité 42

Säsong 1 

Handling: En polis som nyligen blivit änkling får i uppgift att jaga Belgiens värsta cyberbrottslingar. Till sin hjälp har han en före detta hackare.

Premiär: 14 juni

Leila

Säsong 1 

Handling: Dramaserie om en kvinna som lever i den bortglömda utkanten av ett segregerat samhälle och letar efter sin dotter, som hon förlorade när hon greps flera år tidigare.

Premiär: 14 juni

Awake: The Million Dollar Game 

Säsong 1 

Handling: Tv-program med en miljon i potten. Går ut på att deltagarna ska hålla sig vakna i 24 timmar och genomföra olika uppdrag. Sista personen kvar vinner pengarna.

Premiär: 14 juni

Dark

Säsong 2

Handling: Beskrivs som en mörkare version av Stranger Things, och handlar om en tysk småstad där barn försvinner. Allting utspelar sig i flera olika tidsepoker men allting tycks hänga samman.

Premiär: 21 juni

Tjejer bakom galler 

Säsong 2

Handling: Ett år efter att ungdomsfängelset stängdes ner ställs tonårstjejerna inför nya utmaningar.

Premiär: 21 juni

Mr. Iglesias

Säsong 1

Handling: Komikern Gabriel Iglesias spelar en vänlig historielärare som försöker hjälpa begåvade men missanpassade skolungdomar att hitta sin plats i livet.

Premiär: 21 juni

Begravningsbyrån

Säsong 2 

Handling: Begravningsentreprenörerna Francis och Kaiora Tipene blandar gott humör med omsorg och respekt när de hjälper familjer att hantera sin sorg.

Premiär: 21 juni

The Confession Tapes

Säsong 2 

Handling: Dokumentärserie där personer dömda för brott berättar att de tvingats till att erkänna sådant de inte begått. I säsong två visas fyra nya fall.

Premiär: 21 juni

Hotellkampen

Säsong 2 

Handling: Fyra boutiquehotell i Australian granskas och testas av deras ägare med målet att kora det bästa.

Premiär: 28 juni

Dope

Säsong 3 

Handling: En serie om droger som skildras ur både användarnas, langarnas och polisernas perspektiv.

Premiär: 28 juni

O Escolhido

Säsong 1 

Handling: Tre unga läkare blir skickade till en undanskymd by i Pantanal för att vaccinera invånarna. Något som leder till att de får bekanta sig med ett isolerat samhälle med gott om hemligheter.

Premiär: 28 juni

Trinkets

Säsong 1

Handling: Tre tonårsflickor från olika sociala sammanhang blir vänner eftersom de alla delar intresset att stjäla.

Premiär: Juni

Trinkets på Netflix i juni 2019

Trinkets. Foto: Netflix

Marvel’s Jessica Jones

Säsong 3

Handling: Jessica Jones är superhjälte mot sin vilja. Hon arbetar som privatdetektiv för att dölja sina förmågor, vilket hon lyckas med stundtals. Nu stöter hon på ett fall som kräver att hon måste ta itu med sitt trassliga förhållande till Trish. Annars kommer det att gå utför.

Premiär: Juni


Nya filmer på Netflix i juni

Allt är bra

Drama

Handling: En kvinna blir våldtagen av sin nya chefs svåger. Hon försöker komma över den hemska kvällen som om inget har hänt, men hennes tystnad får stora konsekvenser.

Premiär: 6 juni

Rock My Heart

Drama

Handling: En äventyrslysten tonåring med hjärtfel lär känna en hingst. De kommer nära varandra och tillslut börjar tonåringen att träna som amatörjockey inför ett livsfarligt lopp.

Premiär: 7 juni

Elisa & Marcela

Drama

Handling: Film baserad på en verklig händelse från 1900-talets början i Spanien. Elisa Sánchez Loriga antar en manlig identitet för att kunna gifta sig med sitt livs kärlek, men när prästen som vigde dem upptäckte att han vigt två kvinnor reagerade omvärlden med intolerans.

Premiär: 7 juni

Elisa and Marcela på Netflix i juni 2019

Elisa and Marcela. Foto: Netflix

I Am Mother 

Thriller

Handling: När mänskligheten drabbas av massutrotning blir en flicka uppfostrad av en moderlig robot, men när hon träffar en annan människa ställs hennes värld på ända.

Premiär: 7 juni

Murder Mystery

Drama

Handling: En New York-polis och hans hustru kommer äntligen i väg på sin efterlängtade semester i Europa. Där blir de inbjudna till en lyxyacht, men när fartygets rika ägare mördas blir polisen och hans hustru misstänkta för mord.

Premiär: 14 juni

Murder Mystery på Netflix i juni 2019

Murder Mystery. Foto: Netflix

Beats

Drama

Handling: En hiphop-talang med torgskräck och en vanärad före detta manager träffas av en slump i Chicago där de hjälper varandra att våga konfrontera sina demoner.

Premiär: 19 juni

Jaoon Kahan Bata Ae Dil

Drama

Handling: Ett porträtt av ett par som tillbringar en kväll på tu man hand i Mumbai. De tilltagande spänningarna mellan dem leder dock till en allt obehagligare stämning.

Premiär: 21 juni

Shaft

Krim/actionfilm

Handling: Samuel L Jackson spelar den hårde polisen Shaft. När hans okända son, tillika FBI-agenten John Shaft Jr, hör av sig och vill ha hjälp ställs allt på ända.

Premiär: 28 juni


Nya dokumentärer på Netflix i juni

The Chef Show

Handling: Kocken Roy Choi och regissören och matentusiasten Jon Favreau lagar mat tillsammans med världsberömda kockar.

Premiär: 7 juni

The Chef Show på Netflix I juni 2019

The Chef Show. Foto: Netflix

The Black Godfather

Handling: Historia om Clarence Avant som har kallats gudfadern bakom svart musik. Han har varit en av de mest inflytelserika entreprenörerna i amerikanskt musikliv i över 60 år.

Premiär: 7 juni

Rolling Thunder Revue: A Bob Dylan Story by Martin Scorsese

Handling: Gränsen mellan sanning och mytbildning suddas ut i Martin Scorseses film om Bob Dylans höstturné 1975 – Rolling Thunder Revue.

Premiär: 12 juni

Rolling Thunder Revue A Bob Dylan Story by Martin Scorsese på Netflix I juni 2019

Rolling Thunder Revue A Bob Dylan Story by Martin Scorsese. Foto: Netflix

El caso Alcàsser

Handling: Dokumentär om ett rättsfall från 1992 där tre tonåringar från Alcàsser i Spanien mördades. Ett tragiskt fall som påverkade landet djupt.

Premiär: 14 juni

Life Overtakes Me

Handling: Filmskapare undersöker den mystiska sjukdomen uppgivenhetssyndrom – ett katatoniskt tillstånd som har uppträtt hos traumatiserade flyktingbarn i Sverige.

Premiär: 14 juni

I demokratins utkant 

Handling: Filmaren Petra Costa skildrar presidenterna Dilma Rousseff och Lula da Silvas uppväxt.

Premiär: 19 juni

Exhibit A

Handling: Dokumentär om fall där personer har blivit oskyldigt dömda, men där bevisen till slut har spelat en avgörande roll.

Premiär: 28 juni


Nya barnfilmer/serier på Netflix i juni

Karlsson på taket

Handling: Karlsson på taket är en vacker, genomklok och lagom tjock man i sina bästa år. Han är inte blygsam, och säger sig vara bäst på precis allting. En dag flyger han in genom Lillebrors fönster, och sedan den dagen är de bästa lekkamrater.

Premiär: 1 juni

Rorri racerbil

Handling: Rorri är en smart, nyfiken och busig röd racerbil som har en tendens att ofta hamna i svårigheter. Rorri och hans racerbilsvänner umgås och tävlar ofta på racerbanan. Där finns också mekanikern Store Chris och banvakten Anna som försöker hålla ordning på alla.

Premiär: 1 juni

Malibu Rescue, serien

Handling: Efter att ha utbildat sig till juniorlivräddare återvänder tonåringarna till stranden. En serie som är full av spännande räddningsaktioner och humor.

Premiär: 3 juni

Malibu Rescue på Netflix i juni 2019

Malibu Rescue. Foto: Netflix

Pachamama

Handling: En modig pojke som drömmer om att bli schaman ger sig ut på ett riskabelt uppdrag för att ta tillbaka en helig staty som stulits från hans hemby i Anderna.

Premiär: 7 juni

Minimonster Monsterhusdjur

Handling: Häng med Minimonsterna och deras söta monsterhusdjur.

Premiär: 7 juni

Livet på dansakademin

Säsong 2

Handling: Mia försöker upptäcka sanningen om sin pappa samtidigt som hon försöker komma framåt med sin sångkarriär.

Premiär: 21 juni

Kapten Kalsong: Filmen

Handling: Två luriga mellanstadiekillar råkar hypnotisera sin rektor som plötsligt börjar tror att han är superhjälten i deras serie – Kapten Kalsong!

Premiär: 23 juni

Magiska Motown

Säsong 2 

Handling: Ben och hans vänner Angie och Mickey upptäcker att kreativitet kan ge liv till sin stad.

Premiär: 28 juni

Alla premiärdatum och titlar kan ändras, flera filmer och serier kan även tillkomma.

Läs mer:

Nya filmer, dokumentärer och serier på HBO i juni 2019