tre tjejer sitter på marken med massa saker omkring sig

Alla nya serier och filmer på Netflix i augusti 2020

I augusti släpps en mängd nya tv-serier, filmer och dokumentärer på streamingtjänsten Netflix. Se hela listan här!
10 serier med högsta betyg på IMDb
Slå på ljud

Ny månad, nya Netflix-nyheter! I augusti släpper streamingtjänsten en mängd nya tv-serier, filmer och dokumentärer.

Vad sägs om en till säsong av The Rain? Eller den galna karaoketävlingen Sing on! Kolla in alla nyheter i listan nedan:


Nya serier på Netflix i augusti

Mundo Mistério

Säsong 1

Handling: Verklighetsbaserad serie som utforskar ämnen relaterade till vetenskap och historia.

Premiär: 4 augusti.

The Rain 

Säsong 3

Handling: Flera år efter att regn utplånat den skandinaviska befolkningen är Simone och Rasmus oeniga om hur de ska rädda mänskligheten.

Premiär: 6 augusti.

High Seas 

Säsong 3

Handling: När skeppet Bárbara de Braganza seglar från Argentina till Mexiko ansluter sig Eva till uppdraget att utrota en forskare som har ett dödligt virus ombord.

Premiär: 7 augusti.

Selling Sunset 

Säsong 3

Handling: Realityserie. Stora förändringar sker för mäklarna i The Oppenheim Group. En stor försäljning avslutas, agenterna överväger att byta karriärer och en mäklare står inför ett mycket offentligt uppbrott.

Premiär: 7 augusti.

Sing On! Tyskland 

Säsong 1

Handling: En karaoketävling där vinnaren kan få 300 000 kronor.

Premiär: 7 augusti.

Tiny Creatures 

Säsong 1

Handling: Små djur ger sig ut på stora äventyr över hela USA i en dramatisk naturserie som utforskar djurens dolda världar och episka överlevnadshistorier.

Premiär: 7 augusti.

¡Nailed It! Mexiko 

Säsong 2

Handling: Hemmabagare och amatörkreatörer försöker återskapa tårtor formade som djur, aliens och Elvis. Den som vinner får ett smakfullt pris.

Premiär: 7 augusti.

Game on: A Comedy Crossover Event  

Säsong 1

Handling: Världar kolliderar i detta speciella evenemang med bekanta ansikten, överraskningar och berättelser om tävlingar från fyra olika komediserier.

Premiär: 10 augusti.

Greenleaf 

Säsong 5

Handling: Familjen Greenleaf  håller en enad front när de förlorar sin kyrka. Men det förflutna kommer ikapp dem och skapar sprickor inom familjen.

Premiär: 12 augusti.

Teenage Bounty Hunters 

Säsong 1

Handling: Tvillingsystrarna Sterling och Blair mixar tonårslivet på ett elitgymnasium med nya karriärer som brottsbekämpare.

Premiär: 14 augusti.

3% 

Säsong 4

Handling: Den dystopiska thrillern återvänder för ännu en säsong.

Premiär: 14 augusti.

Dirty John: The Betty Broderick Story 

Säsong 1

Handling: Baserat på den verkliga berättelsen om Betty Broderick som mördade sin ex-make efter en otrohetsaffär.

Premiär: 14 augusti.

El robo del siglo 

Säsong 1

Handling: Baserat på rånet mot Colombias centralbank 1994, där bytet blev 330 miljoner kronor. Rånet vände hela landet upp och ned.

Premiär: 14 augusti.

DeMarcus Family Rules 

Säsong 1

Handling: Jay DeMarcus och hans fru, skönhetsdrottningen Allison, är ett riktigt power-par som lever ett liv i lyx. Men innanför hemmets stängda dörrar är paret inte riktigt så framgångsrika som de verkar.

Premiär: 19 augusti.

Biohackers 

Säsong 1

Handling: Mia börjar på läkarskolan för att komma nära en professor som hon misstänker har haft att göra med en gammal familjetragedi. Hon trasslar in sig i biohacking.

Premiär: 20 augusti.

Hoops 

Säsong 1

Handling: En otrevlig basketcoach på en gymnasieskola är säker på att han kommer att vinna ligan om han bara kan få ordning på sitt fruktansvärda lag. Det går inte riktigt lika lätt som han hade tänkt sig…

Premiär: 21 augusti.

Rust Valley Restorers 

Säsong 3

Handling: Reality. Mike fortsätter att köpa bilar på löpande band. Avery och Connor besöker Motor City och Cassidy får ett eget projekt.

Premiär: 21 augusti.

Lucifer

Säsong 5

Handling: Lucifer möter sin tvillingbror Michael och det blir en kamp mellan bröderna. Vem är egentligen kung i helvetet?

Premiär: 21 augusti.

Trinkets 

Säsong 2

Handling: De tre tjejerna som hittat varandra genom snatteri fortsätter att umgås och hitta på äventyr.

Premiär: 25 augusti.

La venganza de Analía 

Säsong 1

Handling: Analia Guerrero vill hämnas på sin mammas mördare, en korrupt politiker som nu försöker bli president i Colombia.

Premiär: 26 augusti.

Million Dollar Beach House 

Säsong 1

Handling: I den här serien får du kika in i ett antal lyxiga villor och hus i det berömda Hamptons.

Premiär: 26 augusti.

Cobra Kai

Säsong 1-2

Handling: 30 år efter den stora karatetävlingen så återupptas Johnnys rivalitet med Daniel.

Premiär: 28 augusti.

I AM A KILLER 

Säsong 1

Handling: I den här dokumentärserien släpps en fånge fri, 30 år efter att han dömts till döden för mord. Då gör han ett förvånansvärt erkännande.

Premiär: 28 augusti.


Nya filmer på Netflix i augusti

Unbreakable Kimmy Schmidt: Kimmy vs. the Reverend 

Handling: En interaktiv Kimmy-special! Kimmy ska gifta sig, men först måste hon lösa en del problem med den elaka pastorn. Du bestämmer vad som blir hennes nästa drag.

Premiär: 5 augusti.

Work it 

Handling: Quinn Ackermanns biljett in till den skolan hon vill gå på hänger på en danstävling. Hon skapar en grupp med dansare, men så var det den lilla detaljen att hon måste lära sig att dansa också.

Premiär: 7 augusti.

Berlin, Berlin 

Handling: En filmatiserad fortsättning på tv-serien med samma namn. Lolle har gått vidare från Sven och ska gifta sig med Hart. Men då dyker Sven upp och avbryter planerna.

Premiär: 7 augusti.

Une fille facile 

Handling: En tonårstjej dras till sin kusins njutningsfulla livsstil när de tillbringar en sommar ihop i Cannes. Hon får lära sig om både sig själv och och sina värderingar.

Premiär: 13 augusti.

Project Power

Handling: Ett piller som ger sina användare oväntade superkrafter i fem minuter når gatorna i New Orleans. En tonårslangare, en polis och en före detta soldat slår då ihop sig för att stoppa hjärnorna bakom pillret.

Premiär: 14 augusti.

Crazy Awesome Teachers

Handling: En brokig skara av lärare och elever slår sig samman för att få tillbaka pengarna som en gangster tagit från dem.

Premiär: 17 augusti.

Crímenes de familia  

Handling: En desperat mamma vid namn Alice  gör allt i sin makt för att förhindra att hennes son hamnar i fängelset för att ha försökt mörda sin exfru.

Premiär: 19 augusti.

Fuego negro 

Handling: En kriminell person är på rymmen och söker skydd på ett mystiskt hotell. Snart upptäcker denne att gästerna inte är mänskliga.

Premiär: 21 augusti.

All Together Now

Handling: Amber vägrar låta sig påverkas av dåliga saker, fram tills dess att en tragedi inträffar och hotar hennes optimism och sätt att leva. Kan Amber fortsätta vara prinsessan av hopp?

Premiär: 28 augusti.

The Sleepover  

Handling: Två syskon upptäcker att deras mamma är en tidigare tjuv som lever under vittnesskydd. De måste hjälpas åt att rädda henne efter att hon blivit kidnappad för att utföra ett sista jobb.

Premiär: 21 augusti.

Orígenes secretos

Handling: Två poliser samarbetar med två serie- och cosplaynördar för att få fast en mördare genom att återskapa superhjältehistorier.

Premiär: 28 augusti.

Fearless

Handling: En tonårskille måste sitta barnvakt åt tre alienbebisar som har rymt från deras förskola tills dess att deras pappa kan komma till jorden.

Premiär: 14 augusti.

 


Nya dokumentärer på Netflix i augusti

Immigration Nation 

Handling: En dokumentärserie som ger en unik inblick i USA:s immigrationssystem.

Premiär: 3 augusti.

Connected 

Handling: Latif Nasser är vetenskapsjournalist och undersöker de fascinerade och invecklade sätten som vi människor är kopplade till varandra, världen och universum.

Premiär: 2 augusti.

World’s Most Wanted 

Handling: Hänsynslösa kriminella har undvikit att bli tillfångatagna, trots stora belöningssummor och internationella utredningar. Den här dokumentären visar några av världens mest efterlysta personer.

Premiär: 5 augusti.

Anelka : L’Incompris

Handling: Oacceptabelt, ojämförligt eller båda delar? Den berömda franska fotbollsspelaren Nicolas Anelska kontroversiella arv tas upp i denna ingående dokumentärserie.

Premiär: 5 augusti.

(Un)Well

Handling: Dokumentären djupdyker i den lukrativa hälsoindustrin, som förespråkar välmående och läkande. Men håller produkterna vad de lovar?

Premiär: 12 augusti.

High Score

Handling: Den här dokumentärserien utforskar framväxten av den gyllene eran inom spel. En era som är full av konkurrens, innovation och skoj.

Premiär: 19 augusti.

John Was Trying to Contact Aliens 

Handling: En lantlig elektronikexpert sänder radiosignaler ut  till stjärnorna och letar efter tecken på utomjordingar och civilisation på främmande planeter. Samtidigt lever elektronikexperten ett väldigt ensamt liv på jorden.

Premiär: 20 augusti.

Rising Phoenix 

Handling: Rising Phoenix berättar den otroliga historien om Paralympics. Hur tävlingen fick sitt genomslag och hur den har förändrat världens sätt att se på folk med funktionsvariationer.

Premiär: 26 augusti.

Foto: Netflix

LÄS OCKSÅ: 

Här är de 5 bästa nyheterna på HBO i juli 

The Grudge blir serie på Netflix – då har Ju-On: Origins premiär

10 riktigt bra filmer med garanterad sommarkänsla