You säsong 2

Allt du behöver veta om säsong 3 av You

Det verkar som att det blir en säsong 3 av Netflix-serien You. Här är allt vi vet om handlingen och inspelningen av den nya säsongen. Och har du inte sett hela säsong 2 kan du akta dig lite för spoilers...

Säsong 2 av den populära Netflixserien You har precis landat och redan kommer uppgifter om en säsong 3.

Nej, det handlar inte bara om vilda spekulationer på nätet, utan informationen kommer faktiskt från Penn Badgley själv – han som spelar huvudkaraktären Joe i serien.

Penn Badgley försa sig i en intervju

Nu var det förmodligen inte meningen att informationen skulle komma ut, åtminstone inte redan nu. I intervjun i Entertainment Tonight sa nämligen Penn Badgley ”Jag vågar nog säga, att i den tredje säsongen…” och när han insåg vad han själv just sagt slängde han huvudet bakåt och försökte släta över:

– Alltså jag vet ingenting om någon tredje säsong.

Han pressades lite av reportern och svarade då:

– Jag kan inte säga något, alltså det är ju inofficiellt.

Fler böcker av You-författaren på gång

Säsong 1 och 2 av You baseras på böckerna You och Hidden Bodies, skrivna av Caroline Kepnes. Än så länge finns det ingen tredje bok att basera en säsong 3 på, men det verkar som att det kan vara på gång.

På Twitter har författaren hintat om att hon är på gång med en tredje, och en fjärde bok, om Joe.

Hon har tidigare också avslöjat i en intervju med News att Joe i den tredje boken flyttar till en mindre ö. Huruvida det kommer med i tredje säsongen av serien låter vi vara osagt.

Spännande handling i säsong 3 av You

Exakt vad som händer i säsong 3 är så klart inte officiellt än, det är ju inte ens officiellt att det faktiskt blir en säsong 3. Däremot finns det ledtrådar om var serien ska utspela sig. Säsong 1 utspelar sig i New York och i säsong 2 beger Joe sig till Kalifornien. Även i säsong 3 verkar Kalifornien vara åtminstone en av inspelningsplatserna.

Det verkar som att produktionsbolaget har letat efter lämpliga inspelningsplatser i Kalifornien och också fått pengar för att spela in där.

Dessutom har Sera Gamble, en av producenterna, sagt att hon verkligen hoppas att serien fortsätter ha en stor publik så att det blir en tredje säsong.

– Jag måste bara berätta att vi har en idé till säsong 3 som är så spännande att alla pratar om det i författarrummet varje dag. Så allt jag kan göra är att hålla tummarna för att vi ska få möjlighet att fortsätta att göra serien.

Foto: Netflix

 

Läs mer: 

Allt vi vet om You säsong 2 – se hela trailern

Joe byter namn till Will i You säsong 2