You säsong 2

Allt vi vet om You säsong 2 – se hela trailern

You säsong 2 verkar bli minst lika bra som säsong 1, om man får tro den nya trailern. Titta själv här!

Är du en av dem som fastnade framför You på Netflix när den visades för drygt ett år sedan? I så fall ser du nog redan nu fram emot 26 december när säsong 2 äntligen har premiär.

Nu ska vi återigen få sällskap av den spännande och obehagliga huvudkaraktären Joe.

Först en snabb recap: I den första säsongen träffar Joe, som spelas av Penn Badgley som är känd från Gossip girl, en collegestudent som heter Beck. Han blir besatt av henne och tar till extrema åtgärder för att bli en del av hennes liv.

Precis innan säsong 1 tog slut fick vi veta att Beck är död, men är hon verkligen det? Joes förra flickvän Candace kom nämligen tillbaka, trots att man trott att hon var död. Kan samma sak ha hänt med Beck?

Joe byter namn till Will i säsong 2 av You

Nu får vi lite fler ledtrådar om vad som kan ha hänt när Netflix släpper den hellånga trailern till säsong 2 på sitt Instagram. Klart för alla som ser trailern är i alla fall att Joe – eller Will – är om möjligt ännu mer tilldragande och obehaglig i andra säsongen. Och fansen som har kommenterat på trailern på Instagram verkar minst sagt taggade:

”Jag ser inte ens fram emot jul längre! Jag vill bara att det ska bli den 26e!”

”Jag ska bingekolla på hela säsong 2! Tur att jag har semester den veckan!”

Redan när teasern släpptes i början av december blev det klart att Joe bytte namn till Will – varför blir nog tydligare när säsong 2 drar igång, men förmodligen vill han försöka fly undan det som hänt i New York.

Trailern till säsong 2 av You

”När vi senast såg Joe (Penn Badgley) var hans hjärta brustet och när hans exflickvän Candace (Ambyr Childers) plötsligt återvände kom hans förflutna ikapp honom. I säsong 2 försöker Joe fly från Candace, som är fast besluten att lära honom en läxa. Han lämnar New York och beger sig till Los Angeles”, skriver Netflix och fortsätter:

”Det sista som Joe förväntar sig är att träffa en ny underbar kvinna, men han lyckas bli förälskad igen – denna gång i en kvinna som heter Love (Victoria Pedretti). Kommer tidigare historier att upprepas? Eller kommer det att vara på riktigt den här gången?”.

Se trailern här:

503 Service Unavailable

Foto: Netflix

 

Läs mer: 

7 tv-serier att plöja under julen – med minst sex säsonger

Hur många av de bästa tv-serierna från 2010-talet har du sett?

20 serier från 2019 att sträckkolla på nyårsdagen