säsong 2 av Älskar, älskar inte

Säsong 2 av serien Älskar, älskar inte – här är allt vi vet

Kärlek, tårar och giftemål. Det har tittarna fått se i serien Älskar, älskar inte som gjort stor succé på discovery+. Nu avslöjar skaparna bakom serien att det blir en andra säsong. Här är allt vi vet!
2:11

Efter reklamen: Streamingtips maj 2021: Här är filmerna och serierna du behöver se

(2:11)

Tidigare i år har vi kunnat följa Tony och Christy, Sandra och Isayah och sex andra par som kämpat för sin kärlek. I serien Älskar, älskar intediscovery+ har vi fått möta svenskar som förälskat sig i någon från ett annat land.

Vi har fått se skratt, tårar och en del obekväma scener. För det har inte varit helt lätt för paren att plötsligt bo ihop för första gången, efter att tidigare bara ha hörts på telefon eller sms.

Så gick det för paren i Älskar, älskar inte

I säsong ett av serien har vi bland annat fått följa Emma Jagne Karlsson, 23 och Cherno Jallow, 28 som träffades när Emma var på en resa i Gambia. Paret gifte sig under seriens gång och Cherno fick sitt uppehållstillstånd i Sverige beviljat. Idag är paret fortfarande gifta och bor tillsammans i Borås.

Så gick det för paren i Älskar, älskar inte

Emma och Cherno.

Några som det inte gick lika bra för efter att kamerorna släckts var Nicole Rosén, 24, och Aoi Izumihara, 26, som träffades när Nicole studerade i Japan. Kort efter att säsong ett slutat sändas på tv berättade Nicole att paret gått skilda vägar. Det skriver tidningen Expressen.

Här kan du läsa hur det gick för alla par i säsong ett av serien.

Säsong två av Älskar, älskar inte

Det är ingen hemlighet att stora delar av den svenska befolkningen suttit klistrade framför realityserien. Tidigt började tittare fråga efter en andra säsong. När Baaam når Discovery Networks Sweden konstaterar de att serien blivit en tittarsuccé.

Älskar, älskar inte är en helt ny discovery+ originalserie som verkligen har funnit en plats i tittarnas hjärta, som älskar att följa våra par och deras relationer. Vi är så otroligt tacksamma att vi har fått följa med paren på deras resor och fått lära känna dem, säger Ulrika Bokstad, exekutiv producent för Älskar, älskar inte till Baaam.

Nu undrar givetvis alla om det blir en andra säsong av serien?

Svaret är ja, enligt Ulrika. Men mycket mer än så vet vi inte i nuläget.

– Programmet har fått ett otroligt mottagande och stort engagemang. Därmed känns det väldigt roligt att kunna berätta att vi har påbörjat en castingprocess och att vi planerar för en andra säsong, säger Ulrika Bokstad.

Texten uppdateras så fort ett premiärdatum meddelas.

Läs ännu mer om tv-serier!

Får du inte nog av tv-serier? Här kan du få tips på nya serier att följa och gamla att upptäcka. Och såklart de hetaste nyheterna om just din favorit. Ladda för seriemaraton med oss!

Foto: Discovery+

Relaterade artiklar

Älskar, älskar inte: Så gick det sedan för alla paren i säsong 1

Clara Henry och Ulrikke Falch i kaxig och normbrytande serie om sex, dejting och hjärtesorg

Alla utom vi får en säsong 2 – här är allt vi vet