ariana grande

Ariana Grande har klippt av sig håret – visar nya frisyren

Wow, vilket klipp!
Inför sommaren valde Ariana Grande att kapa av sig hästsvansen, spana in hennes nya kortare frisyr här.
5 saker om Ariana Grande du kanske inte visste
1:15

Efter reklamen: 5 saker om Ariana Grande du kanske inte visste

(1:15)

Slå på ljud

Artisten Ariana Grande avslutade våren med ett vackert bröllop tillsammans med Dalton Gomez, och nu kickar hon igång sommaren med en annan stor förändring! Denna gång handlar det dock inte om en stor romantisk förändring, utan hela hennes look.

Ariana Grande skippar sin signaturlook

Ariana Grande har kapat av håret, och hennes signatur ponytail är numera ett minne blott. Nu rockar stjärnan en läcker lob, vilket hon visar upp på sina sociala medier. Det är inte första gången sångaren kapar av sin frilla, back in 2018 kapade hon också av håret. Dock tog det inte lång tid innan hon återgick till sin signaturlook, troligtvis med hjälp av lite extensions.

Ariana Grande om sin episka hästsvans

ariana grande i svartvitt, med håret innan det klipptes av.

Bye, bye ponytail!

Ariana Grande har tidigare berättat om ”hennes hästsvans evolution genom åren” i en intervju med magasinet The Fader.

– Min hästsvans har gått igenom en rad förändringar genom åren, och det är jag stolt över, berättade hon samtidigt som hon drog en liknelse till Secret Angels på catwalken.

– Jag menar, vad är en Victorias Secret Angel-modell utan sina vingar. Alltså det är ju fortfarande hon utan vingarna, men när dom är på – så är det typ ”Ohh, jag fattar, hon är en ängel, slog hon fast.

Ariana Grande visar sällan upp sina naturliga lockar

Egentligen har Ariana Grande naturliga lockar i sitt hår, men allt som oftast får vi se henne i plattat hår. I höstas berättade hon att hennes kärlek Gomez älskar hennes naturliga hår, och att när hon inte har fixat håret – känner sig mer privat.

– Mitt riktiga hår, som förövrigt är väldigt stort, lockigt, och vågigt är typ som... Jag vet inte. Det är så få som fått se det. Det är gulligt, och det påminner om mig som barn. Och vem jag är typ privat. Men det är ju det här också. Jag har ju min hästsvans typ hela tiden, men lockarna visar jag sällan upp.

Foto: TT/Instagram

5 kändisars hårfärger genom tiderna
1:44

Efter reklamen: 5 kändisars hårfärger genom tiderna

(1:44)

Slå på ljud
Relaterade artiklar
Familjen Bridgerton-stjärnan Phoebe Dynevor dejtar Ariana Grandes ex
Kändisar som har tatueringar som hyllar deras husdjur
Titta in i Kenzas och fem andra kändisars lyxiga sommarhus