Här bär Ariana Grande den ikoniska regnbågsklänningen från 13 snart 30

Här bär Ariana Grande den ikoniska regnbågsklänningen från 13 snart 30

Minns du Jenna Rinks färgstarka klänning i 13 snart 30? Nu har Ariana Grande återskapat den ikoniska looken – och likheterna är slående!
TV: 5 saker om Ariana Grande du kanske inte visste
1:15

Efter reklamen: TV: 5 saker om Ariana Grande du kanske inte visste

(1:15)

Slå på ljud

Ariana Grande älskar att klä sig nostalgiskt. Vi tänker till exempel på musikvideon till Thank U, Next där hon återskapar stilar från några av 00-talets mest populära filmer.

Och nu är det dags är igen! Under inspelningen av The Vocie, där Ari sitter i juryn, bar hon nämligen en look som många känner igen – den ikoniska regnbågsrandiga klänningen från kultfilmen 13 snart 30.

Klänningen i fråga är den som Jenna Rink (spelad av Jennifer Garner) bar på festen som hennes jobb arrangerade, och där hon oväntat valde att bryta den stela stämningen genom att kicka igång dansgolvet till låten Thriller. Minns du?

Från Versaces vårkollektion 2003

Klänningen var en del av Versaces vårkollektion 2003, och när Ariana Grande la upp en bild på sin look på Instagram passade hon på att tacka modehuset och Donatella Versace som troligtvis har hjälpt henne att återskapa det ikoniska modeögonblicket från tidigt 00-tal.

Förutom att tacka Donatella och Versace, visade Ariana Grande även upp en mer detaljrik bild på sin look, och då kunde man se att hon inte bara inspirerats av Jennas klänning utan hela rollkaraktärens stil. Från den skimrande ögonskuggan och de glansiga läpparna till den spretiga håruppsättning och de pärlbeklädda örhängena.

Ariana Grande i klänningen från 13 snart 30

Ariana Grande eller Jenna Rink? Visst är likheterna slående!

Skärmdump från Instagram Stories

Foto: TT

Se också: 7 kändisars drömjobb innan de blev kända
0:50

Efter reklamen: Se också: 7 kändisars drömjobb innan de blev kända

(0:50)

Slå på ljud
Relaterade artiklar
Ariana Grandes omtalade signatureyeliner – så får du till den
Ariana Grande har klippt av sig håret – visar nya frisyren
Ariana Grande har förlovat sig med Dalton Gomez – här är allt vi vet