filmer netflix

Åtta filmer att se på Netflix om du är olyckligt kär

Har du fått ditt hjärta krossat och letar efter förströelse? Baaam listar åtta filmer på Netflix som kommer att få dig att skratta och gråta mellan glasstuggorna.

Att gå igenom ett uppbrott från någon du tycker om, eller att vara olyckligt kär, är aldrig enkelt. Det kan då vara ganska skönt att förlora sig i en romantisk film som får dig att både skratta och gråta.

Baaam har listat åtta klassiska filmer på Netflix som kommer att hjälpa dig att må lite bättre.

1. 10 orsaker att hata dig

Bildkälla

Filmen må vara 17 år gammal, men den är fortfarande en riktig klassiker som lämnar dig med en mysig känsla efteråt. Och det bästa av allt? Du får njuta av Heath Ledger i en timme och 37 minuter.

2. Dagboken – jag sökte dig och fann mitt hjärta

Bildkälla

Det finns få filmer som man kan kolla på extremt många gånger utan att tröttna ett dugg. Det här är en sådan film. Du kommer att gråta en skvätt (så förbered dig med näsdukar), men du kommer också att bli varm i hjärtat av den fina historien.

3. No strings attached

Bildkälla

Den här filmen fångar ganska exakt hur det känns att dejta i dag. I början är allt enkelt och kul, men sedan blandas det in känslor och allt blir komplicerat och svårt. Känner du igen dig? Då är det här definitivt en film för dig.

4. Friends with benefits

Bildkälla

Att ha sex med en vän utan att blanda in några känslor och förpliktelser brukar sällan leda till något bra. Eller? Vi älskar Justin Timberlake och Mila Kunis i den här romantiska komedin som faktiskt lämnar en med en härlig känsla i magen.

5. 50 first dates

Bildkälla

Okej, let’s face it. Vi drömmer nog alla om den där killen som skulle anstränga sig så mycket som Adam Sandler gör i den här filmen, men det är kanske inte så realistiskt. Det spelar dock ingen roll, det här är en himla fin film som påminner dig om att du faktiskt är värd en person som vill kämpa för dig.

6. Hur man blir av med en kille på 10 dagar

Bildkälla

Om du hellre vill skratta än gråta så är den här filmen det perfekta valet. Inte nog med att du får spana på Matthew McConaughey och Kate Hudson i några timmar, själva storyn i sig är dessutom briljant och får dig på ett bättre humör. Yay!

7. Grease

Bildkälla

Japp… Filmen må vara gammal som gatan men den är ändå en klassiker som garanterat kommer att få dig på bättre humör. Sjung med i låtarna, dansa framför tv:n och njut av slutscenerna när Sandy och Danny dansar sig igenom lustiga huset – snyggare än någonsin.

8. Snygg, sexig & singel

Bildkälla

”Don’t look for Mr. Right, look for Mr. Right Now”. Det är mottot som Cameron Diaz rollfigur lever efter, och visst låter det ganska vettigt? Filmen är inte bara rolig, den ger en även lite perspektiv på att singellivet faktiskt är extremt roligt!

Läs även:
18 gånger Kent sjunger precis hur det känns att vara olyckligt kär
Nydumpad? Hyr en hunk som gör dig glad igen
5 steg du går igenom efter att ha blivit dumpad

Foto: Tumblr