Modern family.

Barnen från Modern Family har vuxit upp – så ser de ut idag

Nu har det gått ett år efter att det sista avsnittet av Netflix långkörare Modern Family sändes, och här är barnen (som växt upp framför kamerorna) från serien idag!
Här är skådisarna från "Snabba cash"
1:18

Efter reklamen: Här är skådisarna från "Snabba cash"

(1:18)

Slå på ljud

I elva säsonger fick tittarna följa Jay Pritchett och hans moderna och aningen komplexa familj som allt som oftast ställdes inför olika utmaningar samtidigt som deras vardagsliv skulle flyta på som vanligt i Los Angeles.

Jay Pritchett är familjens överhuvud, där han både är morfar och farfar och han har dottern Claire Dunphy (Familjen Dunphy) och sonen Mitchell Pritchett (Familjen Pritchett-Tucker) som alla bor ett stenkast ifrån varandra i dyr villamiljö i LA.

De moderna familjerna

Dottern Claire Dunphy är en hemmafru som sedan tog över pappa Jays garderob-firma. Hon är gift med sin Phil Dunphy som gillar att latja. Tillsammans har de har tre barn; Haley, Alex och Luke.

Den rödhårige sonen Mitchell Pritchett är gift med den supergulliga Cameron Tucker, och de har tillsammans adopterat lilla Lily Pritchett-Tucker från Vietnam.

Och Jay själv gick och gifte om sig när dottern Claire och sonen Mitchell blivit vuxna. Så numera är Jay gift med Gloria Delgado Pritchett, och tillsammans har de sonen Joe Pritchett. Gloria har sedan tidigare sonen Manny tillsammans med sitt ex Javier Delgado.

Backstage-bilder 2009.

Så ser barnen från Modern Family ut idag

Så ni hör ju, ungarna från Modern Family är inte få, och från det att showen startade 2009, tills det att sista avsnittet sändes 2020 har skådespelarna hunnit växa upp framför kamrorna tillsammans med tittarna.

Haley Dunphy – Sarah Hyland

Idag är Sarah Hyland 30 år gammal och gift med den forna The Bachelorette-deltagaren Wells Adams, och parets flört började på Twitter 2017. Två år senare gick de och förlovade sig efter det att Wells gått ner på knä på en paradisstrand. Planen var att gifta sig sommaren 2020, men så kom pandemin och paret fick skjuta på bröllopsplanerna.

Sarah Hyland

På gala!

Alex Dunphy – Ariel Winter

Ariel är nyss fyllda 23, lever livet och på fritiden hänger hon gärna med pojkvännen Luke Benward som också är skådis. Efter elva år i serien, ville hon förnya sig själv och exprimenterade med olika frisyrer och strax efter serie-avslutet gick hon ner i vikt. Vilket hon både fick höra och se negativa kommentarer om på nätet, i Vogue säger hon:

– Människor på internet verkligen suger, det har såklart stört mig i flera år och även nu. När någon kallar en för en ”fet slyna”, så är det såklart att man inte blir glad. Och det spelar ingen roll hur du ser ut nu, det spelar ingen roll hur man såg ut då. Oavsett så suger det, säger hon.

Van på röda mattan!

Luke Dunphy – Nolan Gould

Lille Luke... eller alltså Nolan Gould är inte så liten längre, under pandemin har skådisen passat på att lyfta diverse skrot. Fast strax efter seriens sista avsnitt tog han också ett halvårs semester, berättar han i tidningen People.

– Jag hade typ sex månader semester, men nu känner jag att det var dags att göra ett val vad gäller min karriär. Och en väg att gå var att ändra hur jag såg ut och min sinnesinställning, säger han och det fanns utrymme för typ två timmars träning om dagen eftersom han på grund av pandemin står utan skådis-jobb.

Syskon på tv, vänner annars!

Nolan Gould har deffat rejält under pandemin.

Lily Pritchett-Tucker – Aubrey Anderson-Emmons

Idag är Aubrey Anderson-Emmons 13 år, och hon började i serien redan som spädbarn. Så onekligen har hon vuxit upp inför alla, idag lever hon tonårs-lajf och gör sig ett namn på TikTok. På sin Instagram-sida visar hon frekvent upp bilder från sina före detta skådis-kollegor vilket onekligen visar att dem blivit som en andra familj.

Aubrey Anderson-Emmons

Vilken sötnos!

Manny Delgado – Rico Rodriguez

Idag har han hunnit bli 22 år gammal, och efter Modern Family verkar han tillbringa stor del av tiden tillsammans med sin familj och vänner. Sedan om det är så att corona-pandemin ställt sig i vägen för eventuella skådespelarjobb är oklart. Rico brukar för det mesta dela med sig av fina och mysiga bilder från tillställningar med familjen på sina sociala medier, och någon intervju har han inte ställt upp på på ett tag.

Rico Rodriguez idag!

Rico Rodriguez i sammetskavaj!

Joe Pritchett – Jeremy Maguire

Lilla Jeremy hoppade in i Modern Family säsong sju, eftersom det var då hans karaktär Joe föddes. Idag är lillkillen blott nio år gammal med den låga åldern till trots finns han på sociala medier. Där hans föräldrar mer än gärna delar med sig av bilder från tiden under inspelningen av serien – snart ett år efter seriens sista avsnitt.

Jeremy Maguire

Lillkillen i lill-kostymen.

Foto: TT/Instagram/Netflix

Relaterade artiklar
Zendaya – och 7 andra kändisar som slog igenom som barn
Nya smaken från Marabou är ALLT vi någonsin drömt om
Agnes Wold: ”Därför skyddar inte handsprit mot corona”