Jon Cryer, Angus T. Jones, Charlie Sheen

Barnet från Two and a half men har vuxit upp – så ser han ut idag

Angus T. Jones som spelade barnet Jake i långköraren Two and a half men nu har har vuxit upp. Han har hunnit fylla 27 år och kollar man riktigt noggrant så känner man helt klart igen lillkillen från tv-serien, även idag.
Barnskådisar i Hollywood nu och då
Slå på ljud

Two and a half men är komediserien som gjorde succé i början av 2000-talet. Det gjordes hela 12 säsonger som visades under åren 2003-2015.

Den populära komediserien handlar främst om bröderna Charlie och Alan Harper, men också Alans son Jake Harper. Charlie Harper jobbade som jingelkompositör för reklamfilmer och levde ett, enligt honom, perfekt liv i sitt beach-house i Malibu. Han hade en ordnad ekonomi och ett hett kärleksliv då han dejtade många tjejer. Men plötsligt förändrades allt när hans bror Alan blir lämnad av sin fru. Alan, som inte har det så gott ställt, måste då flytta in hos Charlie och med sig har han sin 10-åriga son Jake.

Trots att serien främst handlar om bröderna Charlie och Alan så har ändå Jake en viktig roll i det hela (det är ju han som är den ”halva mannen” som nämns i seriens titel!). I tv-rutan får tittarna se honom växa upp från att vara en liten pojke till att bli en klok och förståndig ung man.

Angus T. Jones

Angus T. Jones som barn.

Foto: TT

Barn-stjärnans tidigare karriär

Men vad många kanske inte visste är att Angus Turner Jones, som spelade rollen som Jake, faktiskt slog igenom redan som 5-åring. Då fick han en av rollerna i filmen Simpatico och efter det har han haft en del små roller i olika projekt.

Men Angus T. Jones är givetvis mest känd för rollen som Jake i Two and a half men. Nu är han 27 år gammal och bor i ett eget hus i Los Angeles. Han var med i de första tio säsongerna, men i den elfte lyste han med sin frånvaro.

Han kom sedan tillbaka i den tolfte och sista säsongen, som sändes 2015. Sedan dess har barn-stjärnan inte setts till i rampljuset.

Angus T. Jones

Så såg Angus ut i slutet av serien.

Foto: TT

Enligt Daily Mail har skådespelaren nu hoppat av studierna för att börja jobba med Sean Combs son Justin i eventföretaget Tonite. Dock gillar Angus fortfarande skådespeleri, men han vill göra det på egen hand.

– Just nu tar jag ett steg ut ur organiserade skådespelarprogram. Jag vill se hur långt jag kan gå utan att ta hjälp av en agentur. Det skulle ge mig bekräftelse på om jag är bra eller dålig, säger han till People.

Så ser Angus T. Jones ut idag

Under sensommaren och en bit in på hösten drabbas Kalifornien tyvärr väldigt ofta av skogsbränder och speciellt nu i sviterna av klimatförändringarna.

När Angus skulle gå ut på promenad en dag för att ta en lite närmare titt på skogsbränderna och brandmännens arbete fångades han på bild. På bilderna syns han vara vältränad och med det tjocka mörka skägget och det bruna håret blir han nästintill oigenkännlig.

Många kan nog hålla med om att det inte är helt lätt att se att det är han som en gång i tiden varit det lilla barnet Jake. Men tittar man riktigt noga så är det ganska tydligt.

Angus T. Jones

Så här ser han ut nu!

Foto: Lions Share News

Foto: TT

LÄS MER:

Kändisbarnen som växt upp – så ser de ut i dag

Så ser skådisarna från Eva & Adam ut i dag

Minns du skådisarna i Twilight? Så ser de ut i dag