sex offentligt

Bevisat: Platserna som är snuskigast att ha sex på

Man brukar säga att nöden har ingen lag. Well, efter att du har läst det här så kan du nog hålla dig.

Många av oss har någon sexfantasi som vi drömmer om, och en av de vanligaste är nog att ligga på en offentlig plats. Men innan du tar tag i saken, kolla in det här.

Women’s Health har gjort en undersökning tillsammans med mikrobiologen Charles Gerba där de har kartlagt de äckligaste platserna, med mest bakterier, som du kan ha sex på.

Kolla in:
Det här säger din favoritmat om ditt sexliv
Fem hårda fakta om stånd (som du inte visste tidigare!)
Så gör du för att få en orgasm när du sover

#1: Omklädningsrum på gymmet

Vet du vilka bakterier som har hittats i ett skåp på gymmet? Det är nästan lättare att svara på vilka bakterier som INTE hittats. Men bland annat norovirus (som orsakar vinterkräksjuka), streptokocker, MRSA (som gör dig resistent mot penicilliner), gul stafylokock och ringmask.

Ett varmt och fuktigt omklädningsrum är himmelriket för bakterier. Sugen på att testa? Not so much.

Bildkälla

#2: Biosalonger

Vissa har svårt att hålla händerna borta när de sitter i biomörkret. Då kan det vara bra att veta att stolarna inte tvättas särskilt ofta och att bakterierna frodas även där.

Bildkälla

#3: Stranden

Sex on the beach? Nej tack. Sopor, avfall och fågelbajs är bara några faktorer som gör att sexlågan slocknar ganska snabbt.

En studie, som är gjord av Environmental Science & Technology, visar att stranden är så smutsig att du faktiskt kan få diarré, infektioner och utslag – bara av att vara i sanden. Tänk då om du ska ha sex där…

Bildkälla

#4: Toaletten på ett flygplan

Fantasin om att vara medlem i 10 000-metersklubben är rätt vanlig. Men enligt Charles Gerba hör en flygplanstoalett till en av de absolut värsta bakteriehärdarna:

”75 personer eller fler har använt ett enda badrum på ett plan innan det städas – och många tvättar sina händer väldigt slarvigt.”

Bildkälla

#5: Lekplatser och parker

Barn leker på lekplatser. Bara för att barnen försvinner från platsen gör inte bakterierna det. Influensa- och förkylningsvirus, spår av avföring från både människor och djur samlas på en och samma plats. Inte så hett, nej.

Bildkälla

Relaterat:
Fem saker som händer i din kropp när du slutar ha sex
Krydda ditt sexliv med hjälp av tjejerna från tv
Då är sexet som allra bäst (ställ klockan!)

Foto: All Over Press