Beyoncé ler och är glad och kastar med håret

Beyoncé överraskade alla på The Disney Family Singalong

Mitt under den stora Disneykvällen för alla i karantän dök självaste Beyoncé upp. Hon överraskade med sång, men hade också ett viktigt budskap att få ut.
5 Disney-kvinnor att inspireras av
Slå på ljud

Under natten till fredagen, svensk tid, gick Disneys singalong-kväll av stapeln. Världskända artister som Ariana Grande och Demi Lovato gick ihop och underhöll alla som sitter hemma i karantän på grund av corona just nu.

The Disney Family Singalong sändes på den amerikanska tv-kanalen ABC, men gick även att se på streamingtjänsten Hulu samt på Twitter och Youtube. Allt skedde såklart via videotjänsten Zoom och artisterna filmade sig själva hemma i sina egna vardagsrum – allt för att fortsätta hålla social distansering.

Återföreningen av High School Musical

Tittarna där hemma i sofforna fick under kvällen se Christina Aguilera sjunga Can You Feel the Love Tonight från Lejonkungen, en duett mellan Demi Lovato och Michael Bublé som sjöng A Dream Is A Wish Your Heart Makes från Askungen och det alla hade väntat lite extra på – en återförening med gänget från High School Musical.

High School Musical reunion på Zoom

Nästan hela gänget från High School Musical rev av låten We’re All in This Together. Foto: Youtube.

Vanessa Hudgens, Ashley Tisdale och Corbin Bleu med flera rev av klassikern We’re All in This Together till fansens förtjusning. Zac Efron saknades då det hela krockade med marknadsföringen han gör just nu för en film. Istället presenterade han hela gruppen och framträdandet, men valde att inte sjunga själv.

Beyoncé sjöng på The Disney Family Singalong

De som saknade Zac Efron fick trots allt kompensation med råge. Kvällens stora överraskning stod nämligen självaste Beyoncé för. Plötsligt dök sångerskan upp mitt under sändningen med ett budskap till tittarna, och med lite extra kärlek till de som sliter hårdast under coronakrisen.

– Jag vill tillägna den här låten till all sjukvårdspersonal som har arbetat outtröttligt för att hålla oss friska och säkra. Vi uppskattar er så mycket, sa sångerskan innan hon började sjunga When You Wish Upon a Star från filmen Pinocchio

Det hela ser ut att vara filmat med en enkel mobiltelefon hemifrån. Sångerskan avslutade  allt med uppmuntrande ord och uppmaningar till tittarna.

– Snälla, håll hårt i era familjer. Se till att ni är säkra. Ge inte upp hoppet, vi kommer att ta oss igenom det här, jag lovar!

Foto: TT, Youtube

LÄS MER: 

Beyoncé och Blue Ivy gör succé i outfits inspirerade av Lejonkungen

Här är artisterna som uppträder i Disneys singalong-show

Från Lejonkungen till Aladdin – här är Disneyfilmer då och nu