Bianca Ingrosso: Därför bor jag inte ihop med Phillipe Cohen

Bianca Ingrosso: Därför bor jag inte ihop med Phillipe Cohen

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen blev ett par igen i våras. Men trots att de bodde ihop innan de beslutade sig för att gå skilda vägar förra året så har paret nu beslutat sig för att inte flytta ihop. Här är anledningen till varför!
TV: Svenska kändisar som blivit tillsammans med sina ex
1:13

Efter reklamen: TV: Svenska kändisar som blivit tillsammans med sina ex

(1:13)

Slå på ljud

Efter några månader isär blev Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen återigen ett par under våren. Paret som blev tillsammans med varandra första gången när de var 19, har under sina år gjort slut med varandra totalt åtta gånger – men har alltid hittat tillbaka till varandra.

– Vi har aldrig tappat känslor, berättade Bianca nyligen i en video på Youtube, och förklarade att beslutet om att göra slut handlat om att de båda fokuserat mer på sina karriärer, än relationen.

Innan paret beslutade sig för att gå skilda vägar i slutet av sommaren förra året bodde de ihop i Bianca Ingrossos lägenhet på Östermalm. Men nu när Bianca och Phillipe har återförenats så bor de på varsitt håll.

Phillipe letar efter en egen lägenhet

I en livesändning på Instagram förklarar Bianca Ingrosso varför.

– Phillipe letar faktiskt efter en egen lägenhet, och jag efter en egen. Det är mest bara för att just nu får han inte plats i min. Och jag kan faktiskt inte göra någon del i min garderob tom. Plus att det är en investering, säger hon.

Vi har de senaste månaderna sett att Bianca har gått på flera olika lägenhetsvisningar, och då och då har hon hintat om att hon vill flytta. Men trots det så verkar hon inte helt redo för en flytt till en ny lägenhet än.

– Är det inte bättre att då köpa en större lägenhet ihop? undrar mamma Pernilla Wahlgren som också medverkar i livesändningen, och Bianca svarar:

– Jo, men jag vet inte om jag vill flytta än. Nu letar jag bara för skojs skull. Och han letar också, men sen vet vi inte.

Bianca Ingrosso: ”Är inte så mycket för att man måste bo ihop”

Att man måste bo ihop med sin partner är dock inget som Bianca anser vara superviktigt.

– Men jag är inte så himla mycket för att man måste bo ihop heller, jag tycker att särbos funkar. Jag har väldigt stort behov av egentid, säger Bianca Ingrosso.

TV: Se Bianca Ingrossos stilresa genom åren
0:39

Efter reklamen: TV: Se Bianca Ingrossos stilresa genom åren

(0:39)

Slå på ljud

Foto: Instagram, TT

Relaterade artiklar
För fet, för ful, för lång – 10 svenska kända kvinnor slår tillbaka mot den eviga nätmobbningen
Därför gick Bianca Ingrosso tillbaka till Phillipe Cohen igen
8 kändisar med dolda talanger – som får oss att tappa hakan (!)