bianca ingrosso

Bianca Ingrosso: Kalla mig världens bästa flickvän – det gör jag för Phillipe

Bianca Ingrosso fortsätter att vårda kärleken till Phillipe Cohen. I en ny vlogg visar hon upp vad som gör att hon kan tituleras ”världens bästa flickvän”.
5 snackisar från veckan som gått
1:9

Efter reklamen: 5 snackisar från veckan som gått

(1:9)

Slå på ljud

Bianca Ingrosso, 26, och Phillipe Cohen, 27, är ett av Influencersveriges hetaste par. Deras kärleks upp- och nedgångar har dokumenterats flitigt genom åren i så väl parets egna sociala medier som på bästa sändningstid i Wahlgrens värld på Kanal 5.

I mitten av april meddelade Bianca att de hittat tillbaka till varandra efter en tids paus och nu syns de åter vid varandras sida. I en ny video på sin Youtube-kanal visar Caia-drottningen upp en av de saker hon gör för att vårda kärleken lite extra.

Titta in i Bianca Ingrossos välfyllda kylskåp

Bianca Ingrosso som bor på anrika Östermalm i Stockholms innestad har i vloggen varit och storhandlat. Hennes varor ligger uppdukade på köksbänken och hon visar i tur och ordning upp vad hon köpt.

– Jag vet inte vad det är med mig men jag älskar att börja dagen med att gå och handla, säger hon i videon.

– Kolla här, alltså snälla… det här är så gott, säger hon och pekar på nyinköpta produkter.

Det som ligger på Biancas köksbänk är en lång rad matvaror; müsli, oliver, fröknäcke, ramslöksolja, kryddor, sesamfrön, chokladkex, bröd, torkad frukt, bondbönor, mangopuré, sjögräschips, mullbär, med mera, med mera.

Efter att ha visat upp varorna en och en går Bianca vidare till att öppna sitt kylskåp – och där finns någonting som är särskilt inhandlat till pojkvännen Phillipe.

Phillipe Cohen älskar Fanta

– Phillipe älskar Fanta, säger Bianca och pekar på ett hyllplan med läskburkar. Ni vet, kalla mig världens bästa flickvän, gör det bara, utbrister hon, och fortsätter:

– Alltså hela fucking kylen är fylld. Det är som att vi är en stor familj. Det här är storhandling så nu har vi i hela helgen och slipper handla, förklarar hon.

inuti bianca ingrossos kylskåp

Bianca Ingrosso har köpt Fanta till pojkvännen Phillipe Cohen.

Samtidigt som Bianca bullar upp hemma i kylen jobbar Phillipe för fullt med sin nyöppnade restaurang Ted, något Bianca tidigare visat sitt stora stöd inför. I ett inlägg från slutet på maj visade Bianca upp en pestopasta som finns på menyn på restaurangen och som hon beskrev som ”en magisk dröm i munnen”

– Skapat av ingen mindre än min grymma hemmakock Phillipe, skrev hon intill bilden.

Efter Biancas storhandling finns det gott om ingredienser för hemmakocken att fortsätta laga magiska rätter med.

Se hela Bianca Ingrossos vlogg-video i spelaren nedan.

Foto: Youtube

Relaterade artiklar
Biancas middag med Pernillas nya kille – på Phillipes restaurang
Bianca Ingrosso visar upp nya kontoret på Östermalm – se bilderna här
Bianca Ingrosso om orsaken till att hon vill flytta till en ny lägenhet