Bianca Ingrosso och Alice Stenlöf slutar podda: "Tack för allt"

Bianca Ingrosso och Alice Stenlöf slutar podda: "Tack för allt"

Succépodden av Bianca Ingrosso och Alice Stenlöf läggs ner. Tjejerna vill i stället satsa på andra projekt – och bevara sin vänskap.
Bianca Ingrossos stilresa genom åren
Slå på ljud

Profilerna Bianca Ingrosso och Alice Stenlöf har sedan 2017 spelat in podcasten Alice & Bianca – Har du sagt A får du säga B. Podden blev snabbt en av de största i Sverige med hundratusentals lyssnare varje vecka, en succé som även följts upp med en showcast i Globen:

”VI GJORDE DET!!!! All stress, press, rädsla & nervositet bara försvann när vi kom in och tog emot ert jubel. Jag gjorde detta med min bästa vän. Vi gjorde det tillsammans! Tack för att du finns”, skrev Bianca efter duons framträdande.

”Det finns en tid för allt”

Under sommaren tog duon en paus från poddandet och släppte i stället förinspelat material till sina lyssnare. I slutet av juli publicerades också ett specialavsnitt med tjejernas assistenter, men sedan dess har inga nya avsnitt lagts ut – tills nu.

I Tack för allt berättar Bianca och Alice att man bestämt sig för att ”sluta på topp” och lägger därför ner podcasten.

– Det finns en tid för allt och en plats för allt. Jag tror att kapitel ”Alice & Bianca – har du sagt A får du säga B” behöver få en paus och jag tror att det är det vi har kommit fram till under den här sommaren, förklarar Alice Stenlöf.

Enligt tjejerna har de helt enkelt haft för mycket jobb den senaste tiden, något de inte vill ska gå ut över deras vänskap:

– Vi känner bara att vår vänskap och våra liv är viktigare än podden, säger Bianca Ingrosso och passar även på att tacka alla lyssnare:

– Vi älskar er och vi är jättetacksamma för den här resan, det har varit så jävla kul. Och att vi fick göra det sjukaste vi någonsin kommer att få göra, vilket var Globen.

Här kan du lyssna på det sista podcastavsnittet Tack för allt.

Läs mer:

Här visar Bianca Ingrosso upp sin nya lägenhet efter renoveringen

11 nya produkter från Bianca Ingrossos sminkmärke CAIA

Foto: Alice Stenlöf//Instagram