Bianca Ingrosso och Phillips Cohen på röda mattan

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen flyttar ihop

Nu tar Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen nästa steg i relationen. Influencern avslöjar nämligen att de numera bor ihop. – Jag är nästan chockad, säger hon till Aftonbladet.
5 saker du inte visste om Bianca Ingrosso
Slå på ljud

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen har haft en av- och på relation i flera år och har vid flera tillfällen gjort slut, men alltid lyckats hitta tillbaka till varandra igen. Senast i höstas ryktades det om att paret än en gång hade gjort slut då de slutade att synas ihop samt avföljde varandra på Instagram.

Uppbrottet bekräftades aldrig, men det dröjde inte länge innan de än en gång började umgås. Vid jul berättade Bianca att hon inte firade med sin familj, utan med Phillipe Cohen.

– Anledningen till att jag och Phillipe blir tillsammans gång på gång är ju att vi inte vill leva utan varandra. Vi har alltid velat skapa en familj ihop och gifta oss och leva lyckliga tills vi blir gråa ihop, och det är det målet vi har, har hon tidigare sagt i en intervju.

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen flyttar ihop

Sedan dess har Bianca och Phillipe hållit ihop och syns ofta på varandras sociala medier. De har till och med börjat jobba ihop. Phillipe har nämligen startat en Youtubekanal där hans flickvän är den som filmar honom i köket där han lagar sina maträtter.

Nu har de tagit nästa steg i relationen och blivit sambor. I en intervju med Aftonbladet berättar Bianca om glädjebeskedet.

– Det rullar på med sambolivet, Phillipe jobbar hemifrån nu. Jag trodde att vi skulle bråka mer för vi är ändå ett par som tjafsar ibland. Men vi har liksom inte bråkat så mycket utan inte pratat med varandra… Vi har två soffor och det är superskönt. Vi har ändå faktiskt lyckats ganska bra, jag är nästan chockad, säger hon till tidningen.

Medan Phillipes bror har tagit över hans lägenhet så har han flyttat in hos Bianca i hennes nyrenoverade trerumslägenhet på Östermalm i Stockholm.

Bianca Ingrosso om att skaffa barn

Bianca Ingrosso har länge drömt om familjelivet, och säger i intervjun att hon alltid sagt att hon skulle vara just 25 när hon får sitt första barn.

– Jag hoppas att jag kan få barn, och jag vill ha barn, jag har alltid velat ha barn, säger hon.

När hon får frågan om hon känner sig redo för att skaffa barn nu svarar hon dock något tveksamt.

– Vi försöker inte, det får hända när det händer. Men jag längtar tills jag blir mamma.

Foto: TT

LÄS MER: 

Bianca Ingrossos sminkmärke Caia Cosmetics fälls för tredje gången

Här visar Bianca Ingrosso upp sin nya lägenhet efter renoveringen

Bianca Ingrosso om nya jobbet på Nelly: ”Succé”