bianca ingrosso

Bianca Ingrosso och Phillipes tvärvändning inför alla efter uppbrottet

Efter fjolårets uppbrott har Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen lyst med sin frånvaro på varandras sociala medier. Nu gör de en tväromvändning.
Bianca Ingrossos stilresa genom åren
1:37

Efter reklamen: Bianca Ingrossos stilresa genom åren

(1:37)

Slå på ljud

Infuencern Bianca Ingrosso, 26, och nyblivne krögaren Phillipe Cohen, 27, har haft ett stormigt av- och på-förhållande sedan tonåren. I februari i år upptäckte uppmärksamma fans att de två hade avföljt varann på Instagram. En par veckor senare bekräftade Bianca i en Youtube-video att:

– Jag är ju inte i ett förhållande med Phillipe längre. Det kommer kanske inte som en chock eftersom att vi har gjort slut ett antal gånger.

Det som nu hänt väcker nya frågor – var står Bianca och Phillipe idag?

Phillipes stöd till Bianca efter näthatet

Bianca har haft något av en tuff vår. Som influencer och tv-profil är hon van att ha blickarna riktade mot sig. Men när en oväntad våg av näthat sköljde över henne i samband med ett kritiserat annonssamarbete, fick hon nog och loggade ut från Instagram. I samband med det sträckte exet Philippe ut en hand samt röt ifrån. Han skrev på sin egen Insta story att:

”Mobbning gör alltid lika ont, oavsett om det är i person eller bakom en skärm. Sluta va så jävla elaka”, intill en bild på sitt gråtande ex.

Bianca fick backning av en rad kändisvänner också, så som Alice Stenlöf och lillebror Benjamin Ingrossos ex Linnea Widmark.

Bianca om första dejten med Phillipe

Att Bianca hyser fortsatt starka känslor för Phillipe är inget hon hymlar med. Så sent som förra veckan berättade hon en Yotube-video med värme om deras första nervösa dejter.

– Jag kommer ihåg när jag träffade mitt ex hur roligt det var att vi dejtade och hur nervösa vi båda var. Han kom dit och hade druckit två glas och jag hade inte druckit någonting. Sedan babblade jag på så himla mycket och han var så nervös att han inte vågade äta. Sedan gick vi ut efter och presenterades för varandras kompisar. Det där pirret är så kul, sa hon i vloggen.

Hur de träffades är en historia i sig.

Så träffades Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen

I ett avsnitt av sin och mamma Pernillas realityshow Wahlgrens värld, har Bianca berätta om allra första mötet med exet:

– Jag och Phillipe träffades i Marbella, när han hånglade med alla mina kompisar. Det var i alla fall tre eller fyra av dem. Vi träffades på en beach club, jag visste vem han var och han visste vem jag var eftersom vi hade gemensamma kompisar. Vi festade och jag raggade på honom, men då började han hångla med två av mina bästa tjejkompisar, berättade Bianca.

När de senare samma kväll hamnade på en efterfest fick Bianca ” ligga bredvid när han hånglade med min kompis”. Det skulle sedan dröja ett par år innan de två sågs igen i Stockholms uteliv.

– Det blev ingenting i Marbella, men sen träffades vi igen på krogen på Café Opera. Då gick vi hem ihop och låg, berättade Bianca i programmet.

Det som nu hänt pekar på att vilka känslor det än var som fick Bianca och Phillipe att i början på året avfölja varandras Instagram-konton, nu tycks ha lagt sig. De två är åter följare av varandras konton, och Bianca följer dessutom Phillipes nyöppnade restaurangs konto, TED – en öppen gest inför omvärldens ögon.

phillipe cohen och bianca ingrosso på röda mattan

Phillipe Cohen och Bianca Ingrosso har börjat följa varandra på instagram igen.

Foto: TT

Relaterade artiklar
Bianca Ingrosso talar ut efter hatet: ”Jag är ingen elak människa”
Elin Härkönen om hat och hot mot henne:”Klump i magen”
Bianca Ingrosso om första dejten med exet Phillipe Cohen