bianca ingrosso

Bianca Ingrosso om att bo ihop med Phillipe Cohen: ”Borde inte”

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen har äntligen köpt en gemensam lägenhet – men i perioder borde de inte ens bo ihop, menar hon.
TV: 5 saker om Phillipe Cohen som du kanske inte visste
0:57

Efter reklamen: TV: 5 saker om Phillipe Cohen som du kanske inte visste

(0:57)

Slå på ljud

Mångsysslaren och tv-personligheten Bianca Ingrosso, 27, har varit tillsammans med krögaren Phillipe Cohen, 27, till och från under åtta års tid. Lika länge har de dividerat kring om de ska bo ihop eller inte. Ibland har Phillipe flyttat in i Biancas hem, och när det inte fungerat har han istället sett till att skaffa eget i samma kvarter.

Till sommaren går flyttlasset till en ny gemensam lägenhet som Bianca köpte för en hemlig, men gissningsvis astronomisk, summa i slutet på 2021. Senare valde Phillipe att köpa in sig i våningen. På 300 kvm ska paret nu bilda familj och leva många år framöver, har Bianca deklarerat.

Nu gör hon en vändning och menar att Phillipe inte borde bo där alls under specifika perioder.

Bianca Ingrosso om sin svåra PMS

Det är i en ny intervju med amelia som Bianca Ingrosso beskriver att när hon har PMS är boendesituationen med sambo och tre hundar närmast ohållbar.

– Jag har gjort undersökningar, som visar att jag är lite mittemellan extrovert och introvert. Det beror på var jag är i menscykeln. Är jag inne i en PMS-vecka ska Phillipe inte ens bo här egentligen. För att hantera det försöker jag följa mina rutiner, gå upp i tid, hitta lugnet och börja meditera, säger Bianca till tidningen.

– Jag är egentligen en stor ensamvarg, som gillar att ha egna rutiner. Det är nästan så att jag är rädd att få barn som springer runt och stör min morgonrutin. Utan rutiner blir jag ett ”freak”, fortsätter hon.

Bianca förklarar att samboskapet än så länge fungerar tack vare att både hon och Phillipe anpassar sig efter varandras behov. Att han till exempel stökar ned är någonting som hon väljer att ha överseende med, för husefridens skull.

Hyllar Phillipe Cohens klarsynthet

bianca ingrosso och phillipe cohen

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen kilar just nu stadigt efter åtskilliga break-ups.

Samtidigt hyllar Bianca sin pojkväns förmåga att se förbi hennes raka och kaxiga fasad, som annars skulle kunna skapa konflikt.

– Phillipe ser den sköra sidan, som behöver en kram och hjälp. En känslostyrd person, som behöver en trygg partner, säger Bianca till amelia.

Bianca har alltid haft en stor barnlängtan. Just nu drömmer hon om att få barn samtidigt som bröderna Benjamin, 24, och Oliver, 32. För amelia beskriver hon en framtidsvision av att ”se oss umgås med våra barn, bli mostrar och morbröder” ihop i det nya hemmet.

syskonen ingrosso

Syskonen Ingrosso; Benjamin, Bianca och Oliver.

Våren 2021 köpte Bianca även sin drömlägenhet på Mallorca, där pappa Emilio och hans fru Åsa bor. Lägenheten är en nyproduktion och beräknad vara klar under det nya året.

Källa: amelia

Se också: Bianca Ingrosso om sitt bristande självförtroende
2:19

Efter reklamen: Se också: Bianca Ingrosso om sitt bristande självförtroende

(2:19)

Slå på ljud

Foto: TT

Relaterade artiklar
Emojin flest använt på Tinder – och 6 andra höjdpunkter från dejtingåret 2021
Bianca Ingrosso visar upp nya Caia-kontoret – se bilderna
Här är svenska influencerna med flest följare på Instagram