Bianca Ingrosso om flirten med Oliver Strige

Bianca Ingrosso om flirten med Oliver Strige

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen kilar stadigt efter att hon bekräftade att de var ett par igen i april tidigare i år. Men nu avslöjar Bianca vad som hänt under tiden som Phillipe och hon inte var ett par.
Hör Bianca berätta om relationen till Phillipe: ”Vi är ihop igen”
0:52

Efter reklamen: Hör Bianca berätta om relationen till Phillipe: ”Vi är ihop igen”

(0:52)

Slå på ljud

Turerna har varit många kring Bianca Ingrosso och pojkvännen Phillipe Cohen. De har varit ett par i många år – men under dessa år har de också gjort slut flera gånger. När hon nu gästar podcasten Två meter dumheter berättar Bianca Ingrosso att hon och Phillipe Cohen totalt har har gjort slut åtta gånger.

Så sent som i april i år bekräftade Bianca att hon och Phillipe var ett par igen, efter månader isär.

Bianca om kaoset hemma

Nu är allt frid och fröjd igen, eller, nästan i alla fall. Under tiden ifrån Bianca skaffade Phillipe hunden Ted, som nu inte går särskilt bra ihop med Biancas hundar Sami och Dino.

– Det går inte att lämna våra hundar ensamma, om vi stänger dörren. Då äter de upp varandra. De hatar varandra. Jag har ju alltid velat ha barn, men nu efter tre hundar så känner jag att jag inte vill ha barn på minst tio år, jag mår skit, säger Bianca i Två meter dumheter.

– Så vi måste typ göra slut, skojar Bianca vidare.

Bianca Ingrosso om Oliver Strige

I samma podcast spelar gänget Jag har aldrig, och på frågan ”jag har aldrig legat med en dokusåpadeltagare” avslöjar Bianca att hon varit med både Eric Hagberg och Oliver Strige, båda kända från dokusåpan Paradise Hotel, under tiden som hon och Phillipe inte varit ett par.

– Woho, Eric. Alltså jag menar, jag låg med Eric. Och förlåt, Oliver. Men gud, varför säger jag alla namn. Men va fan, fina dom, säger Bianca Ingrosso.

Men vad som faktiskt hände mellan henne och Oliver Strige har hon inte helt koll på.

– Jag minns inte honom, han minns inte heller. Vi vet faktiskt inte om vi hade sex. Varken han eller jag minns om vi hade det, säger hon och tillägger:

– Vi hade inga kläder på oss när vi vaknade.

TV: Se Bianca Ingrossos stilresa genom åren
0:39

Efter reklamen: TV: Se Bianca Ingrossos stilresa genom åren

(0:39)

Slå på ljud

Foto: TT

Relaterade artiklar
Bianca och Pernilla köper hus tillsammans i semesterparadiset
Bianca Ingrosso om relationen med Phillipe Cohen: ”Som att man är singel”
Kolla in bilden på Pernilla och Bianca i samma ålder – så SJUKT lika