Bianca Ingrosso pratar om onani och visar upp sina sexleksaker.

Bianca Ingrosso om kvinnlig onani: "Varför ska det vara tabu?"

I en ny vlogg på Youtube pratar Bianca Ingrosso öppet och ärligt om onani, i hopp om att bryta stigmat kring kvinnlig njutning.
Bianca Ingrossos stilresa genom åren
Slå på ljud

Tv-profilen Bianca Ingrosso snackar gärna om sex med sina följare. Nu har influencern släppt en ny vlogg som bland annat handlar om kvinnlig onani, ett ämne som många tjejer inte pratar om alls i dag.

I vloggen, som fått titeln Bulimi och onani – 10 saker ni inte visste om mig, berättar Bianca att hon onanerar väldigt ofta – och frågar sig samtidigt varför kvinnlig onani fortfarande är så tabu:

– Jag onanerar väldigt ofta. Vissa veckor kan det vara varje dag, andra veckor två tre gånger i veckan och vissa månader inget alls. Varför ska det vara tabu att säga det? Alla killar kan säga det, men så ska vi tjejer vara så himla oskyldiga och okåta, säger hon i vloggen och fortsätter:

– Jag är väldigt intresserad av sexleksaker, jag uppskattar Liggboxen och jag prenumererar på podden Alla våra ligg.

Att det är viktigt att komma är Bianca övertygad om och förklarar att hon märker en stor skillnad i sitt humör när hon onanerar mer frekvent.

Dock vill hon poängtera att lust såklart varierar från person till person, men att hon själv blev sexuellt nyfiken som väldigt ung:

– Jag var väldigt tidig med att vara nyfiken på sex och min egen kropp. Alla är helt enkelt olika. Onanerar du inte så är det helt okej, såklart. Men jag tror att vi får mer ut av det än bara njutning när vi får orgasm.

Bianca berättar också att hon tidigare gått en tantrakurs, där hon fått lära sig om kroppens erogena zoner.

– Jag är en tjej som gillar att kolla på porr och onanera, helt enkelt, sammanfattar Bianca och gör tummen upp.

Läs också: Bianca Ingrosso påhoppad av främmande kvinna – bröt ihop på gatan

Se Bianca Ingrossos vlogg Bulimi och onani – 10 saker ni inte visste om mig:

Läs mer:

Kåt och nyfiken? De bästa sajterna med porr för kvinnor

Här visar Bianca Ingrosso upp sin nya lägenhet efter renoveringen

Foto: Carolina Byrmo//TT