Bianca Ingrosso öppnar upp om nya kärleken: ”Jag träffar någon”

Bianca Ingrosso öppnar upp om nya kärleken: ”Jag träffar någon”

Tidigare i år bekräftade Bianca Ingrosso att hon och pojkvännen Philippe Cohen valt att gå skilda vägar. Men nu, ett par månader senare, berättar influencern att det faktiskt finns en ny kärlek i hennes liv.
Bianca Ingrossos stilresa genom åren
Slå på ljud

Bianca Ingrosso och Philippe Cohen träffades 2014 och efter fyra års distansförhållande valde paret till slut att flytta ihop och bli sambos. De bosatte sig i Biancas dåvarande lägenhet i Norra Djurgårdsstaden, men dessvärre varade sambolyckan bara ett par månader innan de valde att flytta isär igen. Anledningen till varför kommunicerades aldrig, men paret meddelade att de fortfarande var tillsammans.

I januari i år bekräftade dock tv-profilen och influencern att hon och pojkvännen Philippe Cohen valt att gå skilda vägar. Det var i samband med att Nöjesbladet träffade Bianca Ingrosso inför vårens säsong av tv-programmet Wahlgrens värld som hon berättade att hon var singel:

”Det var egentligen ingenting som hände. Vi kommer alltid att älska varandra, men det funkade liksom inte och kanske… jag vet inte.”

Under intervjun sa Bianca Ingrosso också att hon känt sig ganska vilsen en tid och därför bestämt sig för att börja gå i terapi. En av anledningarna till måendet ska ha berott på att hon på kort tid nått stor framgång, och att hon i det tappat bort sig själv lite:

”Jag har hamnat i en position där jag får väldigt mycket förfrågningar. Jag vill göra allt för att det är så himla roligt, men jag kan inte göra allt. Och jag försöker hitta en balans också i att när man jobbar med sig själv och bara blottar sig själv hela tiden är det lätt att tappa bort vem den personen är, vem är jag och vad tycker jag är viktigt att hålla privat? Det har jag svårt med eftersom jag är ganska öppen”, sa hon i intervjun med Nöjesbladet.

Bekräftar den nya kärleken på Youtube

Nu verkar det däremot som att Bianca Ingrosso har hittat tillbaka till sig själv – och vågat satsa på kärleken igen. På sin Youtubekanal avslöjar hon nämligen att det finns en speciell person i hennes liv, men att hon absolut inte känner sig redo för att visa upp vem det är.

”Jag träffar en människa nu som jag inte är redo att ha med på kamera”, säger Bianca Ingrosso i sin senaste vlogg.

Nyligen publicerade Bianca Ingrosso också ett inlägg på Instagram där hon berättar om uppbrottet med Philippe Cohen. Att det var en hemsk period i hennes liv och att hon på riktigt kände hur hennes hjärtat gick i tusen bitar. Men i inläggen poängterar influencern också att hon med rätt inställning faktiskt har lyckats vända livet, hitta tillbaka till sig själv – och numera både älska sig själv och sitt liv mer än någonsin.

Foto: Eero Hannukainen/TT

Läs mer:

Bianca Ingrosso visar upp sin nya lägenhet – här är första bilderna!

Bianca Ingrosso öppnar upp om uppbrottet från Phillipe

Bianca Ingrosso slutar blogga på grund av hatet: ”Jag mår bara dåligt”