Bianca Ingrosso öppnar upp om uppbrottet från Phillipe

Bianca Ingrosso öppnar upp om uppbrottet från Phillipe

I det senaste podcastavsnittet av Alice & Bianca berättar Bianca Ingrosso om tiden som nysingel.

I början av året tog det slut mellan Bianca Ingrosso och pojkvännen Phillipe Cohen. Paret dejtade i drygt fyra år och hade under längre tid ett distansförhållande innan de flyttade ihop i höstas.

Kort därefter blev de särbos, men enligt bloggerskan själv var det inget särskilt som ledde till uppbrottet.

– Vi kommer alltid att älska varandra, men det funkade liksom inte, uppger hon i en intervju med Aftonbladet.

I det senaste avsnittet av podcasten Alice & Bianca, som Ingrosso har tillsammans med profilen Alice Stenlöf, berättar hon om tiden som nysingel.

– Nu mår jag bra, men det är klart att det är tufft ibland. Vi var tillsammans väldigt länge och älskade varandra djupt, säger hon och fortsätter:

– Jag orkar typ inte gå in på det egentligen, för jag har nästan ingenting som är privat i mitt liv. Och det här håller jag gärna privat. Jag vet att det är så många som verkligen vill få allt gossip, men jag tappar mig själv när jag öppnar upp mig för mycket. Det är ingenting som har hänt. Det finns ingen större anledning till att vi gjorde slut och absolut inget dramatiskt.

Bianca berättar vidare att hon mår bra, men att hon än så länge inte är bekväm att prata mer om förhållandet med Cohen. Nu är det dock många som visar intresse för henne på sociala medier.

– Man får ju en del ragg nu. Det är helt sjukt, jag hade inte väntat mig det här. Mina DM:s är helt galna, avslöjar hon i avsnittet.

Läs mer:

Bianca Ingrosso är nytt ansikte utåt för Puma – tjuvkika på kollektionen här

Bianca Ingrosso säljer sin lägenhet – här är alla bilder!

Bianca Ingrosso slutar blogga på grund av hatet: ”Jag mår bara dåligt”

Foto: TT