Bianca Ingrossos Caia Cosmetics släpper hudvård – då lanseras Caia Skin

Bianca Ingrossos Caia Cosmetics släpper hudvård – då lanseras Caia Skin

Bianca Ingrossos sminkimperium Caia Cosmetics breddar sina vingar och lanserar hudvård! Snart kan du klicka hem Caia Skin bestående av totalt tolv hudvårdsprodukter.
TV: Bianca Ingrossos bolag gör en vinst med 202 miljoner kronor
0:52

Efter reklamen: TV: Bianca Ingrossos bolag gör en vinst med 202 miljoner kronor

(0:52)

Slå på ljud

Det går undan för Bianca Ingrossos Caia Cosmetics! Förra veckan släppte de en julkalender med 24 luckor fyllda med Caia-produkter, och under dagen berättar Bianca Ingrosso nu om nästa steg: Caia + hudvård = sant!

Caia som tidigare fokuserat på sminkprodukter kommer nu att lansera Caia Skin.

”En ny era är född”, skriver Bianca Ingrosso. Ja, snart kommer Caia inte bara kunna stå för din make utan också för din hudvård.

Då släpps Caia Skin

Fyra olika hudvårdsserier och totalt tolv produkter kommer att släppas nästa vecka, den 9 november. De fyra hudvårdsserierna är till för olika hudtyper. En är för känslig hy, en för normal hy, en för oljig hy och en som funkar för alla hudtyper.

I tre av serierna ser vi dessa produkter: en ansiktstvätt, en toner och en ansiktskräm. Och den fjärde serien innehåller en ögonkräm, en sminkborttagning för ögon och en nattkräm.

Och precis som med Caias tidigare produkter är allt veganskt.

”Vi alla vet att en bra sminkning startar med en bra hudvård. Därför har den här nya eran av Caia alltid varit ett naturligt steg för oss”, skriver företaget i ett Instagram-inlägg.

Så har Caia tagit fram nya produkterna

Både Bianca Ingrosso och Caia gör klart att processen tagit tid, över två år har det tagit för produktteamet att ta fram de slutliga produkterna, och de förklarar att de tagit hjälp av flera olika experter för att få fram det absolut bästa.

”Vi har teamat upp med en dermatolog, toxikolog, kemist och biolog för att vara säkra på att produkterna är av högsta kvalité. Tillsammans har det här teamet 40 år av erfarenhet, och vi är så redo att få visa er vad vi har tagit fram”, skriver Caia.

Bianca Ingrosso har tidigare, ett flertal gånger, påpekat att hon inte godkänner produkter som hon inte själv tycker är den bästa i kategorin.

Foto: Instagram

Se också: 18 bilder på Bianca och Pernilla när de var lika gamla
0:54

Efter reklamen: Se också: 18 bilder på Bianca och Pernilla när de var lika gamla

(0:54)

Slå på ljud
Relaterade artiklar
Bianca Ingrosso visar upp nya Caia-kontoret – se bilderna
18 bilder på Bianca och Pernilla i samma ålder
Bianca Ingrosso berättar detaljer om nya lägenheten