Bianca Ingrossos flyttkaos till den nya lägenheten: "Åh herregud"

Bianca Ingrossos flyttkaos till den nya lägenheten: "Åh herregud"

Det har äntligen blivit dags för Bianca att flytta till sin nya trerummare på Östermalm i Stockholm. Men det är en hel del prylar som ska med – och renoveringen är långt ifrån färdig.
Bianca Ingrossos stilresa genom åren
Slå på ljud

I början av året sålde tv-profilen Bianca Ingrosso sin tvårummare i Norra Djurgårdsstaden i Stockholm. Den nya bostaden, en trerumslägenhet på Östermalm, köptes kort därefter med utgångspris på över 9 miljoner kronor.

Under våren har renoveringen pågått för fullt i lyan och nu har det äntligen blivit dags för det första flyttlasset. I en ny vlogg på Youtube får Biancas följare haka på den stora flytten till Östermalm:

– Åh herregud. Nu blev allt jätteverkligt. Oh my god, konstaterar Bianca när hon ser alla kartonger i den sålda lägenheten.

Rubb och stubb har packats ned av flyttfirman – inklusive en rad privata föremål från badrummet.

– Det här betyder att de har sett mina sexleksaker. Jag tänkte inte på det, säger 24-åringen med ett skratt.

Men än kan hon inte lämna över nycklarna till de nya köparna. Nu måste Bianca packa över 50 kassar med kläder som ska säljas vidare, något som säger en del om hur trångt hon bott i tvåan:

– Här kan jag ju inte bo, vad har jag tänkt!

I vloggen får vi också kika på den pågående renoveringen, där man bland annat rivit hela köket. Dock är arbetet långt ifrån klart och har inte heller förlupit lika smidigt som tv-profilen räknat med:

– Jag tror att det kommer bli så bra. Men det är verkligen sant som folk säger. Förvänta dig att det kommer problem på vägen, att det kommer ta längre tid, och att det kommer att bli dyrare än planerat, tillägger Bianca i vloggen.

Bianca Ingrosso packar ihop sin gamla lägenhet:

Läs mer:

Här visar Bianca Ingrosso upp sin nya lägenhet: ”Helt magiskt”

Bianca Ingrosso avslöjar hur mycket pengar hon tjänar: ”Skäms inte”

Bianca Ingrosso öppnar upp om nya kärleken: ”Jag träffar någon”

Foto: Bianca Ingrosso//Youtube