bianca ingrosso

Bianca Ingrossos kärlekslycka efter romantiska återföreningen med Phillipe

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen har hittat tillbaka till varandra ännu en gång och det firar de med att bo en natt på fint hotell.
Hör Bianca berätta om relationen till Phillipe: ”Vi är ihop igen”
0:52

Efter reklamen: Hör Bianca berätta om relationen till Phillipe: ”Vi är ihop igen”

(0:52)

Slå på ljud

Det är i en video som Bianca postade på sin Youtubekanal i veckan som hon och Phillipe har tagit in på ett exklusivt hotell i centrala Stockholm.

– Det ligger centralt men är ändå anonymt, förklarar Bianca i videon och filmar rummets ”dö-stora tv” och utsikt över Stockholm.

Bullade upp med take-away

– Så här kan man ha det, supertrevligt. Nu vet jag inte om det är planer på att ta en drink någonstans eller bara slå sig ned in the bed med Foodora och film, säger hon och filmar sig själv i badrumsspegeln.

I nästa klipp visar Bianca hur paret laddat upp med flera portioner thaimat, vårrullar, chokladbitar, plockgodis, färsk frukt och drinkar på hotellsängen. Bianca filmar sig åter igen i en av hotellrummets speglar och i bakgrunden syns Phillipe stryka förbi med en vit morgonrock på.

Bianca och Phillipes middag på sängen.

Bianca och Phillipes middag på sängen.

Morgonen därpå filmar Bianca hur hon och Phillipe njuter av hotellets frukostmeny.

– Igår tog vi en drink, kom tillbaka hit och åt middag som ni såg, och frukost, förklarar Bianca för tittarna och menar att myset fortsätter under dagen.

– Nu ska vi fika med pappa, Åsa och Benjamin, säger hon.

Biancas öppna stöd till Phillipe

Phillipe Cohen har själv en Youtube-kanal där han postar matlagningsvideor. Intresset för framförallt det italienska köket har lett till att han nu ska öppna sin första egna restaurang. Ted heter den och ligger på en fin adress i Stockholms innestad.

”Vår ambition är att leverera en kvarterskrog med god mat, dryck och framförallt en familjär känsla av att ni gäster ska få komma hem till oss”, skrev Phillipe på Instagram i början på året.

Krogen är döpt efter Phillipes hund, en svart labrador. Bianca är ivrig påhejare av projektet och i veckan som gick lämnade hon två röda hjärtan i kommentarsfältet på Phillipes post där han poserar med hunden Ted. Bildtexten löd ”2st krögare”.

Phillipe backade Bianca i otäcka hatstormen

Bianca har haft en tuff vår. Som influencer och tv-profil är hon van att ha blickarna riktade mot sig. Men när en oväntad våg av näthat sköljde över henne i samband med ett kritiserat annonssamarbete, fick hon nog och loggade ut från Instagram. I samband med det sträckte exet Philippe ut en hand samt röt ifrån. Han skrev på sin egen Insta story att:

”Mobbning gör alltid lika ont, oavsett om det är i person eller bakom en skärm. Sluta va så jävla elaka”, intill en bild på sitt då gråtande ex.

Att de en månad senare skulle checka in på romantiskt hotell ihop, var det ingen så då visste. Tänkt vad fina vändningar som sker genom livet!

Foto: TT, Youtube

Relaterade artiklar
Bianca Ingrossos tårar efter påhoppet på stan – stöttas av Benjamin
Bianca Ingrosso om dramat med exet Phillipe: En man tog sig in i lägenheten
Bianca Ingrossos karriärresa: Från starten till idag