Bianca Ingrossos oro över vänskapen med Lovisa Worge

Bianca Ingrossos oro över vänskapen med Lovisa Worge

När bästa vännen och kollegan Lovisa Worge planerar plugga, blir Bianca Ingrosso helt panikslagen på grund av rädslan att förlora sin bästis. ”Jag kommer bli ensam”, säger Bianca Ingrosso.
Bianca Ingrossos oro inför splittringen – vädjan till Lovisa Worge: ”Inte redo”
Slå på ljud

Den senaste tiden har Bianca Ingrossos liv förgyllts av hennes kollega tillika bästa vän, Lovisa Worge. Vilket är aningen ovanligt för Bianca Ingrosso som tidigare berättat att hon egentligen har svårt med just vänner, och släppa människor nära inpå sig själv.

– Hon kom in och gjorde succé i mitt liv, jag måste ju prata med min psykolog om min besatthet för Lovisa. Jag är besatt av Lovisa. Jag har ju haft the time of my life sedan jag träffade Lovisa, säger Bianca Ingrosso i Wahlgrens värld och fortsätter berätta om sin rädsla över att förlora sin vän som nu börjar plugga.

Bianca Ingrosso är rädd att förlora bästisen Lovisa

Lovisa Worge som nu arbetat som Bianca Ingrossos assistent en tid, planerar att bredda sig karriärmässig, och har nu börjat studera på Handels. Vilket lämnar Bianca Ingrosso en aning panikslagen.

– Jag är inte beredd! Jag är inte redo för det här, säger Bianca Ingrosso och tillägger:

– Jag kommer bli så ensam, säger hon och samtidigt låter tittarna veta att hon gjort allt i sin makt för att Lovisa Worge ska stanna kvar i hennes företag.

– Jag har ju försökt få Lovisa att stanna, jag har sagt langa fram din löneförhöjning, du får va fan som helst. Du får en chefsroll på CAIA, bara du inte lämnar mig.

Lovisa Worges beslut om att börja plugga gör att Bianca känner en oro över att Lovisa kommer att träffa en massa nya vänner på Handels, vilket kan resultera i att hon inte längre har lika mycket tid för Bianca.

– Vet ni hur många nya människor hon kommer få träffa nu när hon börjar plugga. Hur ska jag hantera det här?

Bianca Ingrosso har svårt att släppa in folk

Bianca Ingrosso har flera gånger påpekat att hon inte har så många vänner, helt på grund av henne själv eftersom att hon har svårt för att släppa in folk. I en vlogg från i somras berättar Bianca om en insikt hon fått efter att hon börjat gå till en ny psykolog.

– En sak hon (psykologen) frågade mig var om jag har många vänner. Och då sa jag att ‘nej, jag har inte så många nära vänner, jag gillar inte att ta in folk sådär nära’. ‘Gillar du att umgås mycket med kompisar?’, jag svarade ‘nej, jag jobbar hellre än att liksom…’. Jag är ju inte den som går på AW hela tiden och träffar nya kompisar varje dag.

Så att Lovisa Worge dansade in i Bianca Ingrossos liv, rätt in i bästis-hjärtat hör minst sagt inte till vanligheten!

Foto: TT/Instagram

Relaterade artiklar
Allt vi vet om Bianca Ingrossos och Nellys nya samarbete för 2021
Bianca Ingrosso ryter ifrån efter kritiken mot Lovisa Worges fest
Därför valde Bianca att berätta om sin abort i Wahlgrens värld