Pernilla Wahlgren Bianca Ingrosso

TT

Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren köper hus tillsammans

Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren har en varsin nya lyxfastighet på gång – en lägenhet i Palma och och ett lyxhus på Lidingö. Och nu letar mor och dotter dessutom ett gemensamt semesterställe i Marbella.
TV: Se Bianca Ingrossos fantastiska stilresa genom åren
0:39

Efter reklamen: TV: Se Bianca Ingrossos fantastiska stilresa genom åren

(0:39)

Slå på ljud

Både Bianca och Pernilla är redan igång med ett varsitt hus- och lägenhetsprojekt. Pernillas lyxvilla håller på att byggas på Lidingö och Biancas nyköpta lägenhet i Palma genomgår just nu en helrenovering. Men nu berättar Bianca Ingrosso i sin senaste vlogg att mor och dotter letar ytterligare ett hus– denna gång gemensamt i semesterparadiset Marbella.

Gemensamt semesterställe i Spanien

Pernilla har sedan tidigare huset Casa Rosa i Marbella som hon generöst delat med sig bilder av på Instagram. Nyligen fick hon och dottern Bianca nys om att det fanns ett större hus i den spanska byn där Casa Rosa redan finns, och funderade sedan på om de skulle göra ett gemensamt husköp.

– När hon fick nys om ett större hus till salu här i byn, så började jag kolla vad det fanns för liknande hus runt om i Marbella för samma prisklass. Och det var där vi började funderade på om vi kanske skulle köpa något ihop, berättar Bianca i sin senaste vlogg på Youtube.

– Nu är vi här, Wahlgrens värld är med och ska titta på ett antal hus, inklusive hus som jag har hittat och några som mamma har hittat, fortsätter Bianca på Youtube.

Letar hus tillsammans i Marbella

Pernilla och Bianca berättar också om ett av lyxhuset från husvisningarna i vloggen.

– Nu har jag varit i väldigt många fina hus på senaste tiden men det huset vi tittade på nu var Los Angeles möter New York möter the Hamptons möter tropisk värme. Det var galet!

De berättar också att huset ligger nära Port Romano som är mer centralt, och ligger nära stranden och ställen man kan äta fint. Däremot säger Pernilla att hon är lite skeptisk till läget. Huset kommer också visas i nästkommande säsong av Wahlgrens värld.

– Om vi köper detta huset ihop, kan jag dö lycklig. Det känns som att mitt liv var menat för att köpa det här huset, säger Bianca.

TV: Se 5 saker om Bianca Ingrosso som du kanske inte visste
0:57

Efter reklamen: TV: Se 5 saker om Bianca Ingrosso som du kanske inte visste

(0:57)

Slå på ljud
Relaterade artiklar
Reese Witherspoons bild med dottern Ava förbryllar fansen
8 skådisar som spelat yngre versioner av sina kända föräldrar
Bianca Ingrossos semester i lyxvillan på Mallorca – så mycket kostar den