billie eilish

Billie Eilish visar sin nya tatuering på handen

Billie Eilish, 19, har tidigare sagt att fansen aldrig kommer få se hennes tatueringar. Vid premiären av nya James Bond-filmen skådades ett sprillans nytt verk på stjärnans hand.
TV: Billie Eilish stilresa genom åren
1:31

Efter reklamen: TV: Billie Eilish stilresa genom åren

(1:31)

Slå på ljud

I mars visade Bad guy-stjärnan Billie Eilish upp en ny look som fick fansen att jubla. Hon hade gått ifrån sin signaturfrissa neongrönt med svarta rötter, och istället satsat på ett platinablont svall. Sedan dess har en rad stilförändringar skett inför våra ögon. Billie älskar sina baggyplagg, men har utökat garderoben med vackra klänningar och korsetter. Hennes outfits i juninumret av brittiska Vogue är ett exempel på det, gräddbakelsen till klänning på årets MET-gala är ett annat.

När Billie nu gått på nya James Bond-filmens premiär är det en gaddning på vänsterhanden som väckt uppmärksamhet. Se den här!

Sticker fram under skjortärmen

I en intervju med Vanity Fair ifjol berättade Billie att hon hade skaffat sin första tatuering. Hon var samtidigt snabb med att tillägga att ingen någonsin skulle få se den då den satt på ett ställe som täcks av kläder.

Nu har Billie skaffat ytterligare en som kommer kunna synas desto mer, rapporterar Teen Vogue. Den sitter på vänstra handen och stack, i veckan som gick, fram under stjärnans skjortärm.

billie eilish på röda mattan

Billie Eilish tatuering på handen syntes på röda mattan, men hur långt upp på handleden sträcker den sig? Det vet vi inte ännu.

Det föreställer Billie Eilish nya gadd

Billie Eilish sjunger ledmotivet till senaste James Bond-rullen No Time to Die och närvarade i slutet på september vid världspremiären i Royal Albert Hall, London. Det var då som tatueringen kikade fram:

billie eilish tatuering på handen

Här ser vi tatueringens motiv, två änglabarn.

Tatueringen är i svartvitt och föreställer två änglabarn, ett blont och ett mörkhårigt. Då gadden inte syntes i sin helhet under Billies promenad på röda mattan kan vi inte säga exakt var den startar. Vad som gick att förstå från bilder är att den i vart fall går upp en bit över handen mot tummen.

Billie har inte själv postat om tatueringen i sociala medier. Hon har däremot lagt upp ett bildspel från premiären där hon och brorsan Finneas O’Connell bland annat fick äran att skaka tass med prins William och Kate Middleton.

”Nyper mig fortfarande i armen över att jag ens fått vara inblandad i den här filmen”, skriver hon om upplevelsen med 007.

Källa: Teen Vogue

Foto: TT

TV: 10 saker du vill veta om Billie Eilish
0:57

Efter reklamen: TV: 10 saker du vill veta om Billie Eilish

(0:57)

Slå på ljud
Relaterade artiklar
11 kändisar utan sin signaturlook
Så har du aldrig sett Greta Thunberg
Billie Eilish visar upp nya frisyren