Blake Lively var med om en obehaglig upplevelse.

TT

Blake Lively rasar efter paparazzibilderna på barnen – blev förföljd

Skådespelaren Blake Lively var ute på en promenad med sina tre barn när hon började bli förföljd av en paparazzi.
Nu ryter hon ifrån mot fotografen och tidningarna som valt att publicera bilderna.
10 kändisföräldrar som skyddar sina barn från rampljuset
1:08

Efter reklamen: 10 kändisföräldrar som skyddar sina barn från rampljuset

(1:08)

Slå på ljud

Nyligen publicerade en tabloid bilder på Blake Lively och hennes tre döttrar när de var ute på en promenad. På montaget syns hon dels skjutsa barnvagnen med en hand samtidigt som håller en av döttrarna i famnen, och dels vinkar hon till fotografen.

Blake Livleys hård ord om paparazzin

Det här reagerar Gossip girl-skådisen starkt på och har tagit till sociala medier för att berätta om händelsen, något Instagramkontot @commentsbycelebs uppmärksammat.

”Ni redigerar dessa bilder så att det ska se ut som att jag glatt vinkar. Men det är vilseledande. Det som egentligen hände är: Mina barn blev förföljda av en man hela dagen. Han hoppade ut. Sen gömde han sig”, skriver hon på tidningens Instagramkonto.

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

Hon försätter att berätta hur en främling såg vad som hände, och gick fram till paparazzin för att prata honom till rätta. När också Blake Lively försökte prata med honom sprang han iväg bara för att dyka upp igen vid nästa kvarter.

”Gör ni någon bakgrundskoll på fotograferna som ni anlitar för att förfölja barn? Vad är er moral här? Det skulle jag vilja veta. Eller bryr ni er helt enkelt inte om barnens säkerhet?”, skriver hon.

”Det var skrämmande”

Blake Lively berättar att hon lyckats prata med några fotografer som fick ta bilder på henne så länge barnen inte var med.

”För det var skrämmande”.

Blake Lively forsätter att ta striden.

Blake Lively forsätter att ta striden.

Instagram

Tidningen har sedan dess raderat bilden, men andra publikationer har delat bilderna och fått liknande svar från skådespelaren.

”Ja, jag är en grym mamma! Men ingen håller en stor bebis i ena armen och samtidigt skjutsar en barnvagnen – MED EN HAND – som har en 4-åring och en 6-åring i sig om man inte är i en hotfull situation. Så imponerande är jag inte. Jag menar, om det inte säger allt”, skriver hon på Instagram story.

Blake Lively har tre barn – James, 6, Inez, 4, och Betty, 1 – tillsammans med maken Ryan Reynold.

Foto: TT/Instagram

Relaterade artiklar
24 bilder som visar att valet av bena kan förändra hela ditt utseende
Här spelas nya Gossip Girl in – följ med bakom kulisserna
Ryan Reynolds om hur döttrarna fick honom att öppna sig om sin ångest