Emily in paris säsong 3 – allt vi vet

Blir det en tredje säsong av Emily in Paris? Här är allt vi vet hittills

Vi har väntat och längtat efter att den andra säsongen av Emily in Paris ska landa på Netflix. Och nu, när vi sträckkollat igenom alla nya avsnitt suktar vi så klart efter MER. Så, blir det en säsong tre av Emily in Paris? Här är allt vi vet hittills!
6 saker du vill veta om Lily Collins
1:13

Efter reklamen: 6 saker du vill veta om Lily Collins

(1:13)

Slå på ljud

Så, Emily in Paris är äntligen här med sin andra säsong. Men för oss som längtat tog det inte jättelång tid innan vi tittat igenom alla tio nya avsnitten och suktar efter mer. Nu står vi här igen, och undrar, får vi mer av amerikanska Emily i det ljuvliga Paris?

Kommer det en tredje säsong av Emily in Paris?

Sååå, blir det ännu en säsong av Emily in Paris? Med tanke på att den inte direkt är o-poppis så kan vi tycka (ja, om vi fick bestämma) att Netflix ska ge tittarna ännu mer av Emily in Paris.

Men, än har streamingtjänsten inte gått ut med att det blir en till säsong. Däremot har teamet bakom tv-serien hintat en del om att det KAN komma mer, eller, det är så vi väljer att tolka det.

– Jag hoppas att tittarna ser mer av sig själva i de olika karaktärerna, att de känner sig sedda och representerade i serien. Och jag hoppas att det blir en tredje säsong, för jag vill verkligen komma tillbaka och göra om allt det här igen, sa Lily Collins som spelar huvudpersonen Emily till Glamour nyligen.

Emily och kollegan Julien i säsong 2.

Emily och kollegan Julien i säsong 2.

Och till amerikanska ELLE sa Marylin Fitoussi, som står för kostym i serien, att hon redan har tankar och idéer om vad hon vill designa och hänga in i Emilys garderob i den tredje säsongen.

– Min dröm för säsong tre är att återanvända plaggen från säsong ett. Jag vet inte om vi kan göra det, men jag drömmer om att ta tillbaka några av Lilys mest ikoniska outfits och se hur vi kan göra om dom.

När kan den tredje säsongen landa på Netflix?

Om det nu blir en säsong tre, när kan vi då vänta oss att den landar på Netflix? Med tanke på att både den första och den andra säsongen har kommit ungefär ett år efter varandra så känns det rimligt att en tredje säsong skulle komma under hösten eller vintern 2022. Men, vad vet vi. Just nu sitter vi mest bara på helspänn och hoppas på att Netflix ska gå ut med att det blir en tredje säsong…

Scen ur den andra säsongen av Emily in Paris.

Scen ur den andra säsongen av Emily in Paris.

Foto: Netflix

Relaterade artiklar
Lily Collins har klippt lugg – se henne i nya frisyren
Kändisar med lika kända (om inte kändare) föräldrar
Lily Collins har gift sig – allt om bröllopet med filmregissören