Brad Pitt och Jennifer Aniston återförenas i nostalgisk komedi

Brad Pitt och Jennifer Aniston återförenas i nostalgisk komedi

Brad Pitt och Jennifer Aniston återförenas i en virtuell hyllning av 80-talsfilmen Fast Times At Ridgemont High. Här är allt vid vet om evenemanget!
10 ögonblick vi aldrig glömmer från Vänner
Slå på ljud

1998 gick Brad Pitt och Jennifer Aniston på en första dejt. Året därpå förlovade de sig, och 2000 sa de ja till varandra i ett soldränkt Malibou.

Under sent 90-tal och tidigt 00-tal var Brad och Jennifer utan tvekan ett av Hollywoods mest uppskattade par. Dessvärre varade kärlekslyckan bara i sju år, 2005 gick de nämligen skilda vägar och även om Braniston-fans hoppats att paret ska hitta tillbaka till varandra har så aldrig blivit fallet.

Nu står de dock klart att det forna kärleksparet kommer att återförenas – i en nostalgisk komedi.

Digitalt firande med Hollywoodeliten

Den 21 augusti arrangeras ett digitalt firande av komedifilmen Fast Times At Ridgemont High (Häftigt drag i plugget) från 1982 – och det är där Brad Pitt och Jennifer Aniston kommer att medverka.

Tillsammans med Hollywoodstjärnorna Jimmy Kimmel, Morgan Freeman, Shia LaBeouf, Matthew McConaughey, Julia Roberts, Dane Cook, Henry Golding och Sean Penn kommer det forna paret att läsa upp och iscensätta delar av filmens manus. Vilka skådespelare som kommer att spela vilka roller är inte officiellt ännu men Sean Penn, som spelade Jeff Spicoli i originalfilmen, har sagt att han inte kommer att anamma samma karaktär igen.

– Jag känner mig trygg med den nya killen, sa han i ett uttalande enligt People.

Anledningen till att filmen uppmärksammas och att flera av Hollywoods största skådespelare medverkar i evenemanget är att man samla in pengar till de ideella organisationerna Core, som bistår med nödhjälp under coronapandemin, och Reform Alliance som fokuserar på straffrättsliga reformer.

Evenemanget går bland annat att se live på Facebook. Sändningen startar klockan 02.00 natten mellan fredag och lördag, men går även att se i efterhand.

Foto: TT

LÄS MER:

Se in i Brad Pitts och Jennifer Anistons tidigare mansion

Angelina Jolie avslöjar varför hon lämnade Brad Pitt

Brad Pitt om återföreningen med Jennifer Aniston